English / USA English / UK | GB  EU / European Union Limba română / Romania Hungarian / Magyar nyelvü

CHI MANAGER

[ Csí menedzser] :: Sikeresen irányítani és manipulálni a szubtilis energiákat a siker érdekében, az ÉletEnergia Készülékek segítségével | www.chimanager.hu

»» Mágia :: ÉletErő Mágia & TechnoMágia | Varázslatos! Mágikus! | Manifesztációs Programok ~

Mágia :: ÉletErő Mágia & TechnoMágia | Varázslatos! Mágikus! | Manifesztációs Programok ~

.


Mottó
:
"Magick is the manipulation of Life-Energy to affect reality". (!) "
"A mágia, a valóság befolyásolása az ÉletErő és ÉletEnergia manipulációja által".
avagy; "A mágia, az ÉletEnergia manipulációja, mely befolyásolja a valóságot".
KHW  

.


Mottó
:
"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic".
"Bármely, eléggé fejlett technológia, megkülönböztethetetlen a mágiától".
Arthur C. Clarke

.


ÉletErő Mágia & TechnoMágia:           
            Modernkori Mágia, felsőfokon!

"Csodás!" VARÁZSLATOS"!

"MÁGIKUS"!


=> ÉletErő Mágia
        Techno-MÁGIA!

ÉletErő Techno-Mágia, a modern technológia és a számítógép segítségével!


Minden -mentális- program (vagyis, szellemi- és mentál-programozás), az összes metódusok és/vagy tehnikák, -így a mágikus programozások, gyakorlatok és tettek is -, melyek a vágyak, illetve kívánságok konkrét formába öntését hivatottak elősegíteni és a kitűzött célok gyorsabb- és könnyebb elérését hivatottak szolgálni, kivétel nélkül felhasználja (mert fel kell használnia!) a strukturális kapcsolatokat és az ÉletErőt, ill. ÉletEnergiát. RAD2400 HD :: ÉletErővel táplált és működtetett Radionika Készülék | Trend Generátor

Bármely mentális cselekedet vagy technika, mely ezen tényezők bármelyikét számításon-, vagy figyelmen kívül hagyja, eleve kudarcra van ítélve, függetlenül a szándéktól, a spirituális képzettségtől, a szellemi felkészültségtől, lelki gyakorlatoktól, mágikus képzéstől vagy bármi más egyébtől.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok RAD 2400 HD -integrált ÉletErő Generátorokkal működő- 3 +3 tárcsás SzuperOrgonit®-ból lévő- dörzspaddal ellátott, Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék

Kijelenthetjük, hogy ilyen értelemben; minden "mágia", (beleértve a fentebb említett -mentális- technikákat is), mely "működéséhez" strukturális kapcsolatokat (szerkezeti kapcsokat) és ÉletErőt, ill. ÉletEnergiát igényel- és használ. (!)


Hogyan sugároztak ÉletErőt a régi idők gyakorlói?

ÉletErő akkumulálás és generálás a múltban

Az ÉletErő és az ÉletEnergia többezer (kilo)méteres hatótávolságra való sikeres (ki)sugárzásához és a mágikus rituálék sikeréhez, a magas mentális szinten lévő, és fejlett spiritualitással rendelkező személyeknek (mágusoknak, sámánoknak, különböző vallási gyülekezetek papjainak/hittérítőinek, -spirituális- gyógyítoknak és táltosoknak), meg kellet találniuk a szükséges ÉletEnergia, Életerő, vagy "pszichikus erő" előállitásának (ill. kifejlesztésének) különböző módozatait.

mágusMódszereik kulturánként és vallásonként változtak, de tanulmányozva őket, be kell látnunk, hogy ezek mára már elavult, többnyire nehézkes, néhol furcsa, és sokszor durva módszerek az Életenergia generálására (elég ha csak az önkimerültségig fokozodó- és a transzba esésbe vezető monoton dallamokra és rituális -mágikus, sámánikus- táncokra, ill. önkontroll nélküli (testi)vonaglásokra gondolunk, -gyakorta a rosszúllétig tartó- önkivületi állapotokra, vagy a -még durvább!- bemutatott állati áldozatokra).


De, új ÉletErő Tehnológiánk révén...

Ön most pillanatok alatt, könnyen és egyszerüen generálhat -állandóan és folyamatosan- Életerőt az új Életenergia Készülékével és Életerő Generátorával!


Döntő előnyre tesz szert bármely eddig ismert módszerrel, illetve "szakemberrel" szemben, ugyanis ezt az új technológiát használva és alkalmazva, állandóan és folyamatosan elláthatja magát és -akár- másokat is!- jótékony és hatékony ÉletErővel, így mindenkori (Élet)energia utánpótlását is biztosíthatja és -előnyére és sikerére- felhasználhatja.

RAD 5Az Életenergia Készülékek és az ÉletEnergia Készülékekbe beépített és integrált Életerő Generátorok segítségével előállítható -és átsugározható-, valamint átvehető és -tudatosan!- felhasználható a szükséges és megfelelő mennyiségű és minőségü Életerő és Életenergia.

számítógépes Manifesztációs Radionika ProgramokA számítógépes Manifesztációs Radionika Programok segítségével -valamint a programban található mágikus szimbólumokkal és filtercsomagokkal- pedig, ezt az ÉletEnergiát és ÉletErőt céljainak megfelelően 'modulálni' is tudja.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok RAD 5 / ATG 5: 5 db szuper-erős és performens integrált ÉletErő Generátorral rendelkező Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék + RAOPTC transzfer-korongpár strukturális kapcsolat

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok Számítógépes Radionika Manifesztációs Program

A modern kor mágusa tehát, régi, hagyományos -immár, elavúlt- eszközök mellett-, és -sokszor, inkább helyett-, új, performens technológiai eszözöket használ, mellyel sokkal efektívebb és sokkal sikeresebb lehet mágikus operációiban és -mentális- programozásában.

Ezt nevezhetjük bátran akár "Techno-Mágiának" is, ugyanis ez egy egzakt tudományon alapuló új technológia, -mely most az Ön rendelkezésére is áll.

Önprogramozás, ön- és személyiségfejlesztés esetén az ÉletEnergia Készülékek és a készülékekbe beépített és integrált ÉletErő Generátorok segítségével, az triúj, Életenergiával működő Elmegépezetek és -újtipusú- Chi Agytrénerek & PszichoTrénerek, illetve az ÉletErővel táplált, meghajtott és (fel)fokozott <angolul: boosted> Radionika készülékek, felbecsülhetetlen segítséget és támaszt nyújtanak a felhasználónak és a programozónak, hisz segítségükkel erőteljesebben tudunk hatni önmagunkra, sokkal könnyebben és hatásosabban tudunk megváltoztatni egyes (nemkivánatos) szokásokat és tulajdonságokat, vagy törölni egyes negativ mentális programokat és helyettesíteni új, pozitiv -számunkra előnyösebb- (mentális) programokkal, így sokkal hatékonyabban és könnyebben tudjuk befolyásolni sorsunkat és egyben magát az Életet is.

Mindezek után belátható, hogy ez a bámulatos új technológia micsoda távlatokat nyit meg mindennemü -táv-cselekvés számára, valamint az ön- és személyiségfejlesztés és az önprogramozás, valamint (a másokon is segítő) energetikai gyógyítás / gyógyulás, illetve az öngyógyítás terén.

ÉletEnergia KészülékekAzok akik gyors hatásra törekszenek és annak állandóságát is szavatolni kívánják, kétségtelenül az ÉletEnergia Készülékekben és a bennük működő ÉletErő Generátorokban látják- és találják meg a legjobb eszközt és leghatékonyabb segítséget, valamint -egyben- a legkíválobb megoldást.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok 'Chi Coaster' / "Chi alátét" energizálásra és -energetikai- optimalizálásra

Az ÉletEnergia és ÉletErő most mindazok számára hozzáférhető és elérhető, akik nyítottak ez iránt az izgalmas, új technológia iránt, és.... tudatosan tenni szeretnének azért, hogy életük könnyebbé, gazdagabbá és sikeresebbé váljon, valamint, hogy -kitüzött és programozott- céljaikat hamarabb és biztosabban el tudják érni.

Használja ki Ön is ezt a lehetőséget !

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | ÉletEnergia & ÉletErő :: ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok

Forrás megjelőlése:
Karl Hans Welz: 'Magick & Techno-Magick', 'LifeForce Magick', 'Magick in Radionics'.
Fordítás, átdolgozás, szerkesztés és adaptáció: Dézsi Sándor
1998 - 2001, 2003, 2006 - 2009 - 2014 - 2019 © Copyright. All Rights Reserved! Minden jog fenntartva!


.


Ajánlott ÉletEnergia Készülékek

.


:: Életenergia Készülékek ::
Ajánlott ÉletEnergia Készülékek az 'ÉletErő Mágiához' és a 'Techno-Mágiához'

:: -Integrált- ÉletErő Generátorral-, ill. ÉletErő Generátorokkal működő és ÉletErővel fokozott Radionika tipusú ÉletEnergia Készülékek ::

:: Trend Generálás | Tudatod Teremtés Technológiája ::
Manifesztáció & Manifesztációs Programok
Neuro Kibernetikus Programozás
Techno-Mágia

Radionika Készülékek :: ÉletEnergia Készülékek :: Életerő Generátorok RAD 2400 HD

RAD 2400 HD: Életerővel táplált és (fel)fokozott -beépített ÉletErő Generátorokkal működő- Radionika Készülék

Radionika Készülékek :: ÉletEnergia Készülékek :: Életerő Generátorok RAD 5 / ATG 5

RAD 5 / ATG 5: Trend Generátor & Életerővel táplált Radionika Készülék

Radionika Készülékek :: ÉletEnergia Készülékek :: Életerő Generátorok ATG 12 / ATG 12000

ATG 12 / ATGS 12000: Asztro-Trend Generátor & Életerővel táplált Radionika Készülék


ÉletEnergia Készülék | Radionika készülék Megj.:
Mindegyik ÉletEnergia Készülék (mely eleve nem Radionika készülék is), virtuális Radionika készülékké átalakítható, valamely/bármely számítógépes Manifesztációs Radionika Program segítségével és együttes használatával!


.


Mottó
:
"Nem boszorkányság; TECHNIKA!"
Füles magazin

.


Mottó
:
"Magick is the manipulation of Life-Energy to affect reality". (!) "
"A mágia, a valóság befolyásolása az ÉletErő és ÉletEnergia manipulációja által".
avagy; "A mágia, az ÉletEnergia manipulációja, mely befolyásolja a valóságot".
KHW  

.


ÉletEnergia  Készülékek :: ÉletErő Generátorok :: Radionika készülékek Techno-Mágia | Radionika tipusú ÉletEnergia Készülékek

:: Integrált ÉletErő Generátorokkal működő és ÉletErővel fokozott Radionika tipusú ÉletEnergia Készülékek :: álás :: Tudatos Teremtés Technológia :: Neuro-Kibernetikai Programozás™ :: Manifesztáció :: Techno-Mágia :: »» Techno-Mágia | Radionika tipusú ÉletEnergia Készülékek

RAD 1000 | RAD 2000 | RAD 2400 HD | RAD 5 / ATG 5

.


Mottó
:
"A mágia erőt jelent. A képzelet önmagát megvalósító varázserejét".
"Tudatosan gondolkodni annyi, mint mágiát gyakorolni".
Szepes Mária  

.

"Csodás!" VARÁZSLATOS"!

"MÁGIKUS"!


=> ÉletErő Mágia &
              Techno-Mágia!

ÉletErő Mágia & Techno-Mágia
ÉLETERŐ TECHNO MÁGIA

magikus.gif (1509 bytes)az ÉletEnergia Készülékek és -számítógépes- Manifesztációs Radionika Programok segítségével"A 'mágia', az emberi tudat és akarat által dinamizált ÉletErő kivetítése, projekciója."
Papus (Dr. Gerard Encausse)


pentaniTávolsági hatás, mely nem ismer határokat – ebben áll működésének alapelve!
     Pont -ugyan-úgy,  mint a Radionika esetében is...
             Ez a közös működési elvük!


ÉletErő Mágia & Techno-Mágia
| ÉletErő generálás a múltban | Modern ÉletErő generálás a jelenben | Mágia & Radionika / ÉletErő Mágia & Techno-Mágia | Modern Woodoo bábuk | Tartós-, pozitív eredmények


A "mágia" -a mi szempontunkból, egyfajta- magasszintű technológia!
  Belső világunkkal hatni- és megváltoztatni tudjuk külső világunkat és körülményeinket.

Az ÉletEnergia Készülékek kitünően használhatók, hogy beállításukkal, a mentális programozás által, az óhajtott és vágyott trendek -a különböző síkokon- megvalósuljanak és konkrét formát öltsenek ('manifesztálódjanak').

kehelyAz ÉletEnergia Készülékek és a készülékekbe integrált ÉletErő Generátorok felfedezése kétségtelenül az egyik legfontosabb technológiai lépés a XX. század utolsó évtizedében az önfejlesztés és személyiségfejlesztés, az önsegély és öngyógyítás, illetve az önkontroll-, agykontroll-, és távolsági elmekontroll, valamint az u.n. "Techno-Mágia" területén.

Folyamatos-, és hosszútávú használatuk, állandó jellegű, pozitív irányú változásokat tesz lehetővé.

Az új ÉletEnergia Készülékeinkbe beépített és integrált ÉletEnergia Generátorok Siker-felszereléseink erőforrásai, melyek megoldással szolgálnak a mindennapi kihívások és problémák esetében is, valamint utat nyitnak Ön számára, egy kiteljesültebb, boldogabb élet felé.

Izgalmas, új technológia birtokosává válhat, segítségével jelentős és döntő előnyökre tehet szert úgy magánéletében, mint üzleti ügyeiben és praxisában, sporttörekvéseiben, személyes- és üzleti kapcsolataiban, az érzelmi és szexuális életében, valamint életének még számtalan, több- és más területén is, egyszóban; életének összes területén.

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | ÉletEnergia & ÉletErő :: ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok


A kihívás
(…"Mágiáról", "Varázslatról" szólva!)

Biztosan hallottak már olyan igézetekrôl, "bûbájról", melyek évtizedeken át és a fél világon keresztül is követtek valakit…
Általában, ezek a "varázslatok" valamilyen "mágiának" az eredményei és a következményei, ami elôl bárhogyan is próbálkozik valaki, nem menekülhet.
Legtöbbször a történet arról szól, hogy a szülôföldjükön lakó mágusnak, sámánnak, táltosnak vagy varázslónak van valamilyen szándéka velük… rossz vagy jó kivánsággal "sújtja" vagy "áldja" a közössége valamelyik tagját.

Tudni szeretné, hogyan is mûködik mindez?
Tudni akarja, hogyan lehet hatásos egy ilyen "varázslat"?
Érteni szeretné miként lehetséges, hogy idôben és térben korlátlanul hat a varázs, hogy bûbájok és igézetek évtizedek és mérföldek ezrei távlatából is elkísérik és befolyásólják az illetô személyt?

Szeretné megtudni, mert…
Jó lenne birtokolni ezt az erôt, mellyel szembeszállhat minden kihívással, megoldhatja összes problémáját és amely biztosíthatja Ön számára a teljes sikert élete minden területén!

Hogyan generálható, állítható elô az Életerô …
mely jelen van a Föld minden emberi lényének a tudatában, mely megnyilvánul mindenben, minden mentális cselekedetben, minden tevékenységben, így az elért sikerekben, a szerelemben, gazdagságban és a lelki békében…
… tovább olvasva hamarosan megtudhatja!

Képzelje el, hogy birtokában van az ERÔNEK…
-melynek segítségével beléphet bárkinek az elméjébe
-hogy ráhasson, hogy az illletôk az Ön akaratának megfelelôen viselkedjenek
-hogy elôidézze saját sikerét,
-hogy bôséget és gazdagságot vonzon életébe, és
-hogy belsô, lelki békéjét megteremthesse

Igen!
Ez az amit az új -integrált ÉletErô Generátorokkal működő- ÉletEnergia Készülékek lehetôvé tehet Ön számára -is-.
Látni fogja, hogy új, rendkívüli technológiánk mindezt -könnyen és hatékonyan- biztosíthatja Ön számára.

A következôkben meg fogja ismerni, hogy ez a bámulatos, új technológia miként oldhat meg minden kihívást az Ön számára, és milyen megvalósításokra képes csodálatos technológiánk az Ön érdekében!


Hogyan generálható, állítható elő az ÉletErő…

mely jelen van a Föld minden emberi lényének a tudatában, mely megnyilvánul mindenben, minden mentális cselekedetben és minden -távolságban is ható- tevékenységben, így a mentális programozásban-, az elért sikerekben, a szerelemben, gazdagságban és a belső, lelki békében…

… tovább olvasva hamarosan megtudhatja!

...Ha bepillantást akarunk nyerni a "mágia" valóságos hatalmába, ha meg akarjuk érteni mûködési módját és energetikai, a "finomanyaghoz", az Egyetemes ÉletEnergiához és ÉletErôhöz (Orgone, Chi, Ki, Mana, Prana, stb.) kötödô potenciálját, mindenekelött ismernünk, és tudnunk kell az Univerzális Életenergiáról.

Tudjuk, hogy mindenfajta szellemi, spirituális és mentális cselekvés és tevékenység, (ima/imádkozás, meditáció, vagy újabban a különféle ön- és személyiségfejlesztő technikák, és -természetesen!- a mágikus operációk, cselekedetek, gyakorlatok és praxisok, stb.) egyfajta Életenergián, Életerőn alapuló technikák (ill. -újabban- technológiák), melyek -különféle elméleteikkel együtt- kétségkívül, az egyik legősibb formája, az ember és a láthatatlan energiák interakciójának és egyben a legrégebbi módozata annak, ahogy az ember értelmet adott a "láthatatlannak", technológiát faragva az ismeretlenből.

Viszont, a pszihikai erejüket felhasználó személyek; mágusok, táltosok, sámánok vagy gyógyítók tudatában voltak az azonos strukturák, witch5a.gif (68743 bytes)identikus "pszihikai" kapcsok, (azaz; strukturális kapcsolatok, ahogy mi nevezzük) erejének és jelentőségüknek, és tudták, hogy az általuk kibocsátott ÉletEnergia könnyedén áthidalja a fizikai teret, amennyiben közvetlen -strukturális-kapcsolatot létesitettek a célszeméllyel, attól függetlenűl, hogy milyen távolságra van az illető.

Számtalan -hagyományos- technikát ismerünk (a teljesség ígénye nélkül: kreativ vizualizáció, kincskeresés, <térképes keresés -angolul; treasure mapping->, agykontroll, elmekontroll, transzcendentális meditáció, jóga, chi-kung, tai-chi, autogén tréning, NLP, reiki, radiesztézia, keleti küzdősportok, sámánikus és/vagy mágikus evokációk-, gyakorlatok- és praxisok, asztrológia, feng-shui, stb.), melyek felhasználják különböző szinten, (minden)egyes műveleteikben az ÉletEnergiát és az ÉletErőt.

Ide sorolhatjuk még a különböző spirituális és mentális gyógyítások, illetve a mentális programozások, vagy -természetesen- az újabb fajta -különböző- motivációs önmenedzselő és személyiségfejlesztő technikákat is.

Közös vonásuk többnyire az, hogy valamennyi az óhajok konkrét formába öntésére törekszik és -esetleg- segíthetnek a vágyakat átalakítani kézzelfogható valósággá.

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | ÉletEnergia & ÉletErő :: ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok

Amint lent, úgy fenn, és, amint benn, úgy kinnt is...
  (valószínű, hogy ismerősen csengenek Önnek is ezek a szavak)

Minden látható okozat mögött, láthatatlan mágikus/mentális ok áll.

A mágikus egyéniség eszközei a megismerés által szublimált intenziv gondolaterők.
A mágia a láthatatlan energiákkal dolgozva, a láthatatlan okokat befolyásolja, és az okok természetét változtatja meg, amelyből az okozatok -is- erednek.
A mágia -és egyben a képzett mágus- képes lesz rá, hogy belső világával irányítsa és megváltoztassa a külső világot, így képes lesz arra, hogy nemcsak nemzőerejével, hanem az intellektusával is teremteni -manifesztálni- tudjon.

A gondolatok és ideák -mentál-világából realitást hoz létre, gondolata, mentális programja & programozása (azaz; trend-je) manifesztálódik, realitássá lesz, és, megjelenve a fizikai szinten, befolyásolja és átalakítja a célszemély (target) életét és sorsát.

Minden -mentális- program (vagyis, szellemi- és mentál-programozás), az összes metódusok és/vagy tehnikák, -így a mágikus programozások, gyakorlatok és tettek is -, melyek a vágyak, illetve kívánságok konkrét formába öntését hivatottak elősegíteni és a kitűzött célok gyorsabb- és könnyebb elérését hivatottak szolgálni, kivétel nélkül felhasználja (mert fel kell használnia!) a strukturális kapcsolatokat és az ÉletErőt, ill. ÉletEnergiát. RAD2400 HD :: ÉletErővel táplált és működtetett Radionika Készülék | Trend Generátor

Bármely mentális cselekedet vagy technika, mely ezen tényezők bármelyikét számításon-, vagy figyelmen kívül hagyja, eleve kudarcra van ítélve, függetlenül a szándéktól, a spirituális képzettségtől, a szellemi felkészültségtől, lelki gyakorlatoktól, mágikus képzéstől vagy bármi más egyébtől.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok 'Mágikus oltár' két -sorba kötött- RAD 2400 HD integrált ÉletErő Generátorokkal működő Radionika tipusú ÉletEnergia Készülékkel

Kijelenthetjük, hogy ilyen értelemben; minden "mágia", (beleértve a fentebb említett -mentális- technikákat is), mely "működéséhez" strukturális kapcsolatokat (szerkezeti kapcsokat) és ÉletErőt, ill. ÉletEnergiát igényel- és használ. (!)

   További információk Karl Hans Welz: "A Jövő Mágiája" (Magick of the Future) címü kurzusában.

Látható, hogy mi a "mágiát" tudományos szempontból -is- vizsgáljuk, egy más, teljesen új szemszögből nézzük, egy másfajta (sokkal lágyabb, barátságosabb és érthetőbb) értelmezést adva neki.

Tekintsünk úgy a "mágiára" (ill. techno-mágiára) mint egy nagyon hatékony- és az -emberiség- egyik legrégibb, de -most- egyben az egyik legmodernebb tehnológiájára, melynek gyakorlására és működtetéséhez, most a legmodernebb készülékek, valamint a legmodernebb és legfejlettebb tehnológia is a rendelkezésre áll.

Ezt bátran nevezhetjük akár "Techno-Mágiának" is, ugyanis ez egy egzakt tudományon alapuló új technologia, mely technológiai csúcs-eszközöket használ, és... mely most az Ön rendelkezésére is áll.

Önprogramozás, ön- és személyiségfejlesztés esetén az ÉletEnergia Készülékek és a készülékekbe integrált ÉletErő Generátorok segítségével, az triúj, Életenergiával működő Elmegépezetek és -újtipusú- Chi Agytrénerek & PszichoTrénerek, illetve az ÉletErővel táplált, meghajtott és (fel)fokozott <angolul: boosted> Radionika készülékek, felbecsülhetetlen segítséget és támaszt nyújtanak a felhasználónak és a programozónak, hisz segítségükkel erőteljesebben tudunk hatni önmagunkra, sokkal könnyebben és hatásosabban tudunk megváltoztatni egyes (nemkivánatos) szokásokat és tulajdonságokat, vagy törölni egyes negativ mentális programokat és helyettesíteni új, pozitiv -számunkra előnyösebb- (mentális) programokkal, így sokkal hatékonyabban és könnyebben tudjuk befolyásolni sorsunkat és egyben magát az Életet is.

Ha egy, az adott célnak, kívánt eseménynek vagy óhajtott vágynak, kívánt szituációnak (azaz: TREND-nek) megfelelő strukturát-, írányvonalat, összekapcsolunk egy meghatározott céllal-; ill. cél-személlyel (célba vett alany -TARGET-), például egy személlyel, (mondjuk; önmagunkkal), akkor az illetőt befolyásolni tudja és befolyásolni is fogja a ráirányított energia, érzékelni fogja a gerjesztett "energiahullám" hatását, azaz hajlandóságot fog mutatni az adott cél elérésének irányában és annak megvalósításában.

de0f86b4-4b35-45cc-833c-bd63888ec08a.jpg (13405 bytes)Az óhajtott hatás (TREND) elérhető, megvalósítható, és az elképzelt (vizualizált) eredmény igen hamar meg is fog mutatkozni, amennyiben a ráirányított (és megfelelően modulált) ÉletErő- és ÉletEnergia mező elég erős és hatékony, az illető cél-személy (TARGET) hajlandó közreműködni, (vagy, ha a legkisebb ellenállás elvét követi), és, hogyha minden külső, jelentős és nemkivánatos hatás (ami gátolná vagy ellentétes az adott- és programozott vággyal -TRENDel-, ill. céllal) kiküszöbőlhető.

Ilyen átfedésekről lehet szó azokban az esetben is, amikor a cél megvalósulásának elég kicsi az esélye, lévén, hogy a cél- és a célszemély nem "találkoznak" (azaz; a cél elérése nem feltétlenül a célszemély kívánsága is).

Egyes mágikus hagyományok, néhány tradicionális mágia, mint például a Symphatetic (szimpatikus / szimpatetikus) Mágia, Woodoo (vudu) és Santeria (szantéria), gyakran igen nehézkes és összetett jellegű iránykapcsolatokat (Trend-eket) és eszközöket használnak, különösen olyankor, ha a megoldandó probléma is elég bonyolult.

Az ÉletEnergia Készülékek és a készülékekbe integrált Életerő Generátorok esetében dinamikus, hatékony és pozitiv befolyásról beszélhetünk -lévén, hogy intelligens szubtilis energiákról van szó, így magunkat és másokat (akik segítségünket kérik), csakis jótékony, harmónikus és pozitiv vitális energiával láthatunk el és tölthetünk fel.

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | ÉletEnergia & ÉletErő :: ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok


Mottó
:
"A mágia erőt jelent. A képzelet önmagát megvalósító varázserejét".
"Tudatosan gondolkodni annyi, mint mágiát gyakorolni".
Szepes Mária  


Életerő akkumulálás és generálás a múltban


Hogyan sugároztak Életerőt a régi idők gyakorlói?


A fentiekből világossá vált, hogy az ÉletErő és az ÉletEnergia többezer méteres hatótávolságra való sikeres (ki)sugárzásához, és a mágikus rituálék sikeréhez, a magas mentális szinten lévő és fejlett spiritualitással rendelkező személyeknek (mágusoknak, sámánoknak, papoknak, gyógyítoknak és táltosoknak), meg kellet találniuk a szükséges Életenergia, Életerő, vagy "pszichikus erő" előállitásának- és kifejlesztésének különböző módozatait.

A fentiekből világossá vált, hogy az ÉletErő és az ÉletEnergia többezer méteres hatótávolságra való sikeres (ki)sugárzásához, és a mágikus rituálék sikeréhez, a magas mentális szinten lévő és fejlett spiritualitással rendelkező személyeknek (mágusoknak, sámánoknak, papoknak, gyógyítoknak és táltosoknak), meg kellet találniuk a szükséges Életenergia, Életerő, vagy "pszichikus erő" előállitásának- és kifejlesztésének különböző módozatait.

mágusMódszereik földrajzi zónánként, kulturánként és vallásonként változtak, de lényegüket tekintve hasonlatosak, viszont... tanulmányozva-, és ismerve őket, be kell látnunk, hogy ezek mára már elavult, többnyire nehézkes, néhol furcsa, és sokszor durva módszerek az Életenergia & Életerő generálására (elég ha csak az önkimerültségig fokozodó- és az öntudatvesztésbe vezető és transzba esésbe vezető monoton dallamokra és rituális táncokra, szédítő- örvénylő forgásra -dervisek-, ill. önkontroll nélküli (testi)vonaglásokra gondolunk, -gyakorta a rosszúllétig tartó- önkivületi állapotokra, vagy a -még szörnyübb és durvább!- bemutatott állati áldozatokra).

A tapasztaltabbak mindig tudtak ÉletErőt meríteni az őket körülvevő kozmikus valóságból, így egyben élő ÉletEnergia-akkumulátorrá is váltak.

A jogik, megfelelő yoga ászanákban-, ill. speciális légzéstechnikával próbálják meg magukhoz venni az ÉletEnergiát és az ÉletErőt, azaz; a Pránát.
A szanszkrit 'prana' szó, 'abszolut energiát' jelent.

A Tai-Chi és Chi-Kung mesterek, például különböző -hosszú évek során elsajátított- (többé kevésbé bonyolult) mozgás- és légzés-technikák segítségével, saját testben próbálják elő állítani- és fejleszteni az Életenergiát (a Chi-t, ahogy ők nevezik).

A Reiki mesterek is Életerőt manipulálva- és irányítva, az Életenergiát próbálják meg (fel)használni a gyógyítás- illetve a gyógyulás érdekében.

Ahhoz, hogy valaki érdemben hatékonyan és hatásosan, saját magában tudja akkumulálni-, fejleszteni-, majd kisugározni az Életenergiát, (vagy akárcsak vezetékként használva testét a rajta keresztül átfolyó Életerő számára), hosszú évekre, megfelelő "szakmai" ismeretekre (jobb esetben egy -spirituális- tanítóra, mesterre, 'guru'-ra) van szüksége, megfelelő életmódra-, táplálkozásra és -nem utolsósorban- elszántságra mind aziránt amire elkötelezte magát.

rad 1000 Radionika Készülék | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu / www.radionika.huA Jóga, a Kahuna és más speciális technikák és gyakorlatok művelői is, -elsősorban- saját magukban próbálják (ki)fejleszteni az Életerőt, hasonlóan a mágusokhoz, dervisekhez, sámánokhoz, táltosokhoz, stb.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok RAD 1000; beépített integrált ÉletErő Generátorral működő Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék, TC 99 transzfer korongpárral és strukturális kapcsolattal

Ez utóbbiak többsége azonban egész sor másfajta módszert is alkalmazott, például erős érzelmek hatására, rituális (csoport)tánc igénybevételével estek transzba és így "kreáltak" Életerőt, vagy végtelennek tűnő, -órákig tartó- örvénylő forgásba kezdtek (dervisek).
Mások, hosszú órákon keresztül tartó, ritmikus dobolással próbáltak életerőhöz jutni (sámánok).
Más, hasonlatos módszer, mikor csoportosan hoznak létre erős érzelmi megnyilvánulásokat, mentál-erőket, például kör-tánc, séta vagy akár kézfogás révén, egyes karizmatikus (templomi) összejöveteleken.

Még ma is vannak olyan szekták és vallási csoportok, melyek állatokat áldoznak isteneiknek és állatáldozatok révén vélik elérni céljukat.
A Vudu (woodoo), a Santeria, még napjainkban is állati áldozatok bemutatásával próbálja megvalósítani az Életerő fejlesztését és felszabaditását, illetve kibocsátását és kisugárzását.
Ez utóbbi elég hatásos, de igen durva és nagyon primitív, valamint rendkívül kegyetlen -és elitélendő- módja az Életerő fejlesztésének.
(A Biblia is -az Ótestamentum- tíznél is több példát sorol fel, melyekben Isten az -állati- áldozat bemutatásának helyes módozatairól szól).

Be kell látnunk, hogy ezek a -hogy finoman fogalmazzunk- kissé furcsa, nehézkes, elavult, embertelen és sokszor primitiven durva módszerek az ÉletEnergia generálására (elég ha csak az önkimerültségig fokozodó- és a transzba esésbe vezető monoton dallamokra és rituális -mágikus, sámánikus- táncokra, ill. önkontroll nélküli (testi)vonaglásokra gondolunk, -gyakorta a rosszúllétig tartó- önkivületi állapotokra, vagy a -még durvább és könyörtelenebb!- bemutatott állati áldozatokra).

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | ÉletEnergia & ÉletErő :: ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok

Arthur Charle Ckarke


Mottó
:
"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic".
"Bármely, eléggé fejlett technológia, megkülönböztethetetlen a mágiától".
Arthur C. Clarke

Viszont, új és hatékony ÉletErő Technológiánk révén...

Ön most pillanatok alatt, könnyen és egyszerüen generálhat -állandóan és folyamatosan- Életerőt az új Életenergia Készülékével!

ÉletEnergia és ÉletErő generálás a mai időkben, a -modern- jelenben


Döntő előnyre tesz szert bármely eddig ismert módszerrel, illetve "szakemberrel" szemben, ugyanis ezt az új technológiát használva és alkalmazva, állandóan és folyamatosan elláthatja magát és -akár- másokat is!- jótékony és hatékony ÉletErővel, így mindenkori (Élet)energia utánpótlását is biztosíthatja és -előnyére és sikerére- felhasználhatja.

RAD 5Az Életenergia Készülékek és az ÉletEnergia Készülékekbe beépített és integrált Életerő Generátorok segítségével előállítható -és átsugározható-, valamint átvehető és -tudatosan!- felhasználható a szükséges és megfelelő mennyiségű és minőségü Életerő és Életenergia.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok RAD 5 / ATG 5: 5 db szuper-erős és performens integrált ÉletErő Generátorral rendelkező Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék + RAOPTC transzfer-korongpár strukturális kapcsolat

számítógépes Manifesztációs Radionika ProgramokA számítógépes Manifesztációs Radionika Programok segítségével -valamint a programban található mágikus szimbólumokkal és filtercsomagokkal- pedig, ezt az ÉletEnergiát és ÉletErőt céljainak megfelelően 'modulálni' is tudja.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok Számítógépes Radionika Manifesztációs Program, a bőség és -növekvő- jövedelem beállításaival

A modern kor mágusa tehát, régi, hagyományos -immár, elavúlt- eszközök mellett-, és -sokszor, inkább helyett-, új, performens technológiai eszözöket használ, mellyel sokkal efektívebb és sokkal sikeresebb lehet mágikus operációiban és -mentális- programozásában.

A -mágikus- oltárokon lévő tárgyakat (füstölőket, gyertyákat, kelyheket, tükröket, lámpákat, pálcákat, stb.), felváltották- és -inkább- kiváltották a különböző technológia eszközök és készülékek és -kiváltképp- a számítógép.

Ezért is nevezhetjük bátran akár "ÉletErő-Mágiának", akár "Techno-Mágiának" is, ugyanis ez egy egzakt tudományon alapuló új technológia, mely technológiai csúcs-eszközöket használ (integrált ÉletErő Generátorokkal működtetett Radionika tipusú ÉletEnergia Készülékeket és -számítógépes- Manifesztációs Radionika Programokat), és... mely most az Ön segítségére- és rendelkezésére is áll.

ÉletEnergia KészülékekEz az, amivel egyetlen spirituális szakember, sámán, dervis, mágus vagy táltos sem dicsekedhet.

Egyikük sem tud állandó jelleggel dúdolva körbe-körbe járni, monoton zenére, lágy vagy pergő ritmusokra és -végtelen hosszúnak tűnő- fergeteges ütemekre -dobólásra- rángatozva táncolni és állandó transzba lenni, ami a "munkájához" szükséges Életerő és ÉletEnergia folyamatos sugárzásához -programozása sikerének és céljai eléréséhez- oly szükséges és elengedhetetlen lenne.

Az ÉletEnergia és Életerő most mindazok számára hozzáférhető és elérhető, akik nyítottak ez iránt az izgalmas, új technológia iránt.

Mindezek után belátható, hogy ez a bámulatos új technológia micsoda távlatokat nyit meg mindennemü -táv-cselekvés számára, valamint az ön- és személyiségfejlesztés és az önprogramozás, valamint (a másokon is segítő) gyógyítás, illetve az öngyógyítás terén.

Azok akik gyors hatásra törekszenek és annak állandóságát is szavatolni kívánják, kétségtelenül az ÉletEnergia Készülékekben és a bennük működő ÉletErő Generátorokban (Chi Generátorok & Prána Generátorok & Orgon Generátorok) látják- és találják meg a legmegfelelőbb, a legjobb eszközt és leghatékonyabb segítséget, valamint -egyben- a legkíválobb megoldást.

When Psionic is really done.
Mikor a radionika és pszihonika ténylegesen "művelve" van...

"Uncle Chucky", azaz; Charles Cosimano úr, az "Elme hatalma" címü köny szerzője (melynek elolvasását és tanulmányozását mindazoknak ajánljuk, akik a radionikát és pszionikát (pszichoztonikát) szeretnék jobban megismerni és elsajátítani), régi, jó ismerőse és barátja Karl Hans Welz úrnak (az ÉletErő Generátorok, valamint az Orgonit™ & Super-Orgonit™ feltalálójának), a Welz úr által gyártott / készített, integrált ÉletErő Generátorral ellátott RAD 2400 HD Radionika tipusú ÉletEnergia Készüléket és a -számítógépes- Manifesztációs Radionika Programot használja valamely programozása egyikén, ill. egyik mágikus operációja alatt (2005)
A fején Orgonit™-al bevont és Orgonit™-ból készített antennával ellátott sisak, melyet a RAD 2400-hoz csatlakoztatva használ

ÉletEnergia


Hasonlítsuk össze a jelenleg létező megközelítéseket a táv-hatás és táv-cselekedetekkel kapcsolatosan:

b_magbeg

Tipikusan jellemző, kezdő amatőr mágus cselekedete, aki -bár betű szerint- betartott minden utasítást, amit valamely mágiával foglalkozó könyvben talált, a gyenge, erőtlen ÉletEnergia-mező következtében állandóan sikertelen és megbukik mágikus kísérleteiben és operációiban

b_magick

A tapasztalt mágus valamivel erősebb ÉletEnergia-mezőt hoz létre maga körül, mely megfelelő strukturális kapcsolatok segítségével a sikert is biztosíthatja számára

b_magorg

Az ÉletEnergia Készülékekbe beépített Életerő Generátorok (Orgon Generátorok) állandóan és folyamatosan sugározzák és biztosítják az erőteljes, jelentős, hatékony és megfelelő ÉletEnergia-mezőt és teret a mágus körül, valamint elősegítík és biztosítják a mágikus- cselekedet-, művelet- és operáció sikerét!

Egyértelmü, hogy ott, ahol erős Életerő- és ÉletEnergia-mező veszi körül a "programozót", sokkal nagyobb az esélye a programozás sikerének!
Arról nem is beszéve, hogy a cél-személy (vagy cél-személyek) körül is, erős és folyamatos ÉletErő-mező és dinamikus fluxus szükségeltetik, a programozott TREND megvalósulásához.

Használva az ÉletEnergia Készülékekbe beépített és integrált, az Életerő Generátorok által Életerővel és Életenergiával táplált és meghajtott Radionika készülékeket, ez az új technológia -mely egyesíti a jelenlegi lehető legelőrehaladotabb technológiákat- messze túlszárnyalja és felülmúlja az összes eddig ismert többi hasonló -tipusú- hagyományos (és immár idejétmúlt) módszert és technikát.
Az eredmények gyorsabban bekövetkeznek, erőteljesebbek és -sokszor- permanensek!

Az Életerő- és ÉletEnergia Készülékek -működésük során- állandó jelleggel, megszakítás nélkül sugározzák az oly szükséges Életerőt, és az Ön siker-útján elvezetnek a csúcsig!

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | ÉletEnergia & ÉletErő :: ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok


Mottó
:
"A "mágia" strukturális kapcsolatokon és ÉletErőn alapuló -általában- távolságban ható tevékenység."
Karl Hans Welz: "A Jövő Mágiája"


Mágia és Radionika | ÉletErő Mágia & TechnoMágia


Szembeötlő párhuzamok... és közös működési elvük


Tudjuk, hogy a gondolat energia.
Ha bármire vagy bárkire gondolunk, energiát küldhetünk neki.

Maga az emberi agy kitünő "szerkezet" kapcsolatok létesítésére, (az alacsonyabb és magasabb világok között közvetítő konvertáló-készülék).

Ha egy adott célra- vagy célpontra (lehet ez tárgy-, személy; vagy helyzet; vágyott-, illetve kívánt esemény és szituáció) összpontosítunk, agyunk "strukturális kapcsolatot" létesít (azaz, -szerkezeti- kapcsolatba) lép- vele.

Ennek az egyszerű módszernek -a mentális programozás szempontjából!- az az igen nagy hátránya, hogy képtelenség huzamosabb ideig, egy és ugyanarra a dologra gondolni, netán koncentrálni és fokuszálni, hogy -folyamatosan- energiát adhassunk és küldhessünk (elménk képtelen rövidebb-hosszabb időre csak egy dologra gondólni, ill. fókuszálni), -mert csak így "manifesztálódhat" a gondolat-, hisz agyunk egyik jellegzetessége éppen az állhatatlanság, a képlékenység, a "mozgás", az egyik mentális képről a másikra való "ugrálás".

Ezért jelent nagy előnyt és biztonságot, olyan készülékekkel dolgozni, ill. olyan technológiát használni és olyan technikákkal programozni, melyek úgymond "lefotózzák", ill. "befagyasszák" a strukturális kapcsolatokat / szerkezeti kapcsokat.

Életerővel táplált Radionika készülék | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu / www.radionika.hu
RAD 3000 (2001): Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék

Egy radionika készülékkel a strukturális kapcsolatok, (szerkezeti kapcsok) "befagyaszthatók", csakúgy mint a "mágikus pecsétekkel- és szimbólumokkal" vagy egyes (pl. Feng Shui-ban is használatos) szimbolikus tárgyakkal.

Következtetésképpen a radionika készülék -mágikus értelemben- "egyetemes/univerzális pecsétként" is értékelhető.

Egy olyan készülékről van itt szó, mely strukturális kapcsolatokat teremt, s képes azok "befagyasztására", fenntartására és tárolására, sokkal hosszabb- és huzamosabb ideig mint az emberi agy.


Modern "vudu bábuk"

Néhány (szak)ember számára a radionikai készülék nem más mint a "modern kor (híres és -esetenként- rossz hírü) vudu bábuja / voodoo babája".vudu baba
Ennek a jelentését senki sem értheti jobban mint egy szakképzett, komoly mágus, vagy egy magasabb szellemi szinten élő beavatott.

Minden mágia -ill. mágikus rituálék, operációk és cselekedetek- közös funkcióját szem előtt tartva, bizonyára igaza van annak, aki ezt állítja: (mivel) ez egy olyan alapelv, amely magába foglalja a radionika funkcióját / funkciónalitását és működését is.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a "mágia" és minden mágikus operáció- és rituálé, egy -általában távolságba ható- művelet, ill. cselekvés, amely egyaránt implikálja a struktúrális kapcsolatokat (egyesek jobban szeretik a "lelki, mentális, ill. pszichikai kapcsolatok/kapcsok" elnevezést) és az ÉletErő, ill. ÉletEnergia használatát.
Részletesebb leírást és több információt talál Karl Hans Welz: "A Jövő Mágiája" című kurzusában.

Mindez érvényes a radionikára is. (!)

A gyakorlati mágia szemszögéből a radionika készülék (valamint az azon "levett" radionika arányok- és aránypárok, és nem az u. n. radionika 'frekvenciák') egy "univerzális -mágikus- pecsét" és egy "egyetemes szellemi-, lelki- és mentális kapocs" kombinációjának is tekinthető.

Ami hiányzik a tipikus -hagyományos tipusú- radionika készülékből -de az, nagyon!-, az nem más mint -talán a leglényegesebb összetevő és a legfontosabb összekötő elem!- az ÉletErő, az ÉletEnergia.

Napjaink radionika gyakorlói- és használói egyre inkább tudatában vannak ennek a fontos ténynek.

Kisérletileg számtalanszor bebizonyítottuk, hogy az ÉletErőt és az Életenergiát struktúrális kapcsolatok segítségével továbbíthatjuk, -szinte- veszteség nélkül, bármilyen messzire, bármely távolságra.

Ha szeretne erről meggyőzödni, bizonyítani is tudjuk Önnek: végezze el az -ingyenes- ÉletEnergia & ÉletErő transzfer-tesztet! ÉletEnergia tesztÉletEnergia teszt

Figyelem! :: ÉletErő KészülékekAz átvitel- és átsugárzás intenzitása és erőssége -nagymértékben- a struktúrális kapcsolatok azonosságától függ, és nem a -fizikai- távolságtól, mint ahogy azt korábban hitték. (!)

Ez a tulajdonsága teszi lehetővé, hogy az ÉletErő és ÉletEnergia struktúrális ábrázolások és megnyilvánulasok "hordozója" legyen: egy megfelelő 'strukturális kapcsolat' / 'szerkezeti kapocs' révén összeköt egy TARGET-et (célszemélyt) egy másik strukturális kapocs (vagy strukturális ábrázolás) TREND-energiájával, amit majd összekombinál.

Ez azért jöhet létre, mivel az életerő-síkján, az életenergia-univerzumban a vágyott-, programozott és kitűzött TREND (vágyott és programozott esemény és -jövőbeli- szituáció), valamint a célbavett személy -vagy személyek-(TARGET) közötti távolság (-majdnemhogy szinte-) nullára redukálódik.

Az ÉletEnergia és az ÉletErő átsugárzásnak köszönhetően a célbavett személy (TARGET) így közvetlen kapcsolatba kerül az óhajtott-, kitűzött- és programozott TREND-el.

rad1000 Radionika tipusú ÉletEnergia KészülékEz a struktúrális -szerkezeti- alapú radionika szemlélet -melyet kisérletileg is bizonyítani tudunk- sokkal értelmesebb elmélet, mintsem, hogy olyan "frekvenciákat" feltételezzünk a radionikába, amelyeket sohasem mértek. (!)

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok RAD 1000: Beépített integrált ÉletErő Generátorral működő Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék

Minden idők gyakorlói, táltosai, sámánjai és mágusai igen változatos struktúrális kapcsolatokat használtak.

A képzett mágusok -még napjainkban is- gyakran használnak aláírásokat, személyes tárgyakat, ruhát (ruhadarabokat), vércseppet, hajtincset, bőr- és körömdarabot, stb.

Egy dolog közös ezekben (a dolgokban, tárgyakban): a célbavett személy (TARGET) -sajátos- genetikus kódját (DDNS-ét) hordozzák magukon, ill. magukban, ami, univerzumunkban -teljesen- egyedi: ez vagy nagyobb mennyiségben van jelen (vércsepp, hajtincs) vagy kissebb mennyiségben, mint például a bőr érintkezése -és dörzsölése- a papíron amin az aláírás van, a ruhadarabon, melyek -ezáltal- feltöltödtek a célszemély energiáival, vagy más személyes tárgyakon megtalálható és jelen van.

Tudjuk, hogy a gondolat, energia (és -mint energia- egyben információhordozó is).

Ha mentálisan összpontosítunk -gondolatunkat fókuszálva és gondolaterőnket ellenőrizve és használva- valamely -bármely távolságban lévő!- személyre, helyszínre, kívánt eseményre, tárgyra, stb., az agyunk -elménk- struktúrális kapcsolatokat hoz létre.

FrekvenciaMinta Generátor | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu / www.radionika.hu
Frekvencia-Minta Generátor
[ az újkor -techno- mágusának egyik meghatározó készüléke ]
(FPG - Frequency Pattern Generator 2001)

Ez a fajta összpontosítás azonban néhány -a gyakorlatiasság szempontjából- nehézségekbe ütközik.

Ugyanis -ahogy az előbbi oldalakon is szó volt róla- nem tudunk mindig egy- és ugyanazon dologra -hosszasan- gondolni, összpontosítani és fókuszálni, egyetlen egy gondolatot hosszasan megtartani és lelki szemeink előtt -tisztán- látni (ahhoz, hogy erőt- és energiát tudjunk adni és biztosítani neki, -természetesen a- manifesztációja érdekében), hiszen -mint már említettük-, agyunk fő jellemvonása az "állandó mozgás", egyik mentális képről a másikra levő "ugrálás".

Ezért a képzett mágusok, sámánok és táltosok különböző módszereket találtak ki-, és fejlesztettek ki ezeknek a struktúrális kapcsolatoknak és szerkezeti kapcsoknak a "befagyasztására".

vudu babaNéhány mágikus tárgy, melyeknek rendeltetése egy specifikus, programozott TREND-el és/vagy célszeméllyel/TARGET-el való kapcsolatteremtés, ilyen összekötő.

Egy nagyon elokvens, ismert és jó példa erre a voodoo bábú (és ezzel egy teljes kört leírva ismét visszatértünk, visszakanyarodtunk a radionikához)!

Továbbá, ilyenek a mágikus oltáron helyet foglaló tárgyak (gyertyák, füstölök, kelyhek, tükrök, lámpák, pálcák, stb. stb.), és -természetesen- ilyenek az ezoterikus és mágikus pecsétek és szimbólumok, a szigillumok és grimoárok, melyeket egy bizonyos -speciális- céllal hoztak/hoznak létre.

Mivel a folyamat -nem kevés- absztrakciót és összpontosítást igényel, ezeket a -mágikus- pecséteket, szimbólumokat vagy tárgyakat, ill. -ide értjük- a radionika arányokat, "ekvivalens struktúrális kapcsolatoknak / egyenértékü -hasonló értékü- szerkezeti kapcsoknak" címkézzük (angolul: "equivalent structural links"), a sokkal nyilvánvalóbb "-közel- identikus" (angolul: "near-identical structural linkage"), (azért; mert nincs két -abszolut- identikus valami az Univerzumban!) vagy "majdnem hasonló struktúrális kapcsolatok" elnevezéshez viszonyítva (ilyen például az egyedi genetikus kód / DNS -hajszál, vércsepp- vagy a fénykép).
És, ha nagyon hűek akarunk maradni az igazsághoz, akkor a fénykép -mivel a modern időkben nagyon használatos- valahol a kettő között van...

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | ÉletEnergia & ÉletErő :: ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok


Mottó
:
"A mágia ott kezdődik, ahol a determináció végződik".
Szepes Mária után, szabadon

Tehát -összegezve-;
hogyan lehetne "magunkhoz vonni-, magunkhoz venni- és magunkal vinni" az Életenergiát és Életerőt, úgy, hogy mindig "kéznél legyen", ha kell ?


A legegyeszerübb és egyben leghatékonyabb -valamint, egyben a legelegánsabb- módja, egy -stabil- strukturális kapcsolaton keresztül, (mint pl. az Orgonit™-ból, vagy újabban Szuper-Orgonit™-ból készült TC 99-es transzfer-korongpár), mely kapcsolatban van- és összeköttetésben áll -a bárhol is működő- ÉletEnergia Készülékünkel.

Mint az ismeretes, egyedi DNS-ünkön keresztül, (pl. a hajszálunkon keresztül is), - vagy bármely más egyedi strukturális kapcsolaton keresztül- nagyjából ugyanabban az energia-hatásban részesülünk, amelyet az ÉletEnergia-Generátorunk, ill. Életerő Készülékünk biztosít, anélkül, hogy előtte (vagy a közvetlen közelébe) tartózkodnánk.
No, de... kinek van kedve mindennap a haját tépkedni, hogy a Készülékére rakva, onnan átvegye az általuk átsugárzott (élet)energiát és életerőt ? :-)

Felszerelésünkkel, a speciális ÉletEnergia Készülékekkel, (ill. az ÉletEnergia Készülékekbe beépített és integrált ÉletEnergia Generátorokkal) minden kételyt kizárva, kíserletileg is bebizonyítottuk, hogy ezek az "ekvivalens struktúrális kapcsolatok" éppolyan hatékonyon sugározzák át Életerőt akárcsak a -majdnem- identikus/azonos struktúrák.

A kisérleti bizonyítékon kivül (lásd az ÉletEnergia átsugárzási Tesztet, azaz, az ÉletEnergia- és Életerő transzfer Tesztet), mindezt elmondhatták volna a fejlett pszichikai -mentális- képességekkel rendelkező személyek; táltosok, spirituális gyógyítók, sámánok és mágusok -talán- évezredekkel ezelőtt is.

Gyakorlatilag, minden munkájuk és tapasztalatuk a -bármilyen- távolságba átsugározható és bármely távolságban ható Életerő és Életenergia, valamint a struktúrális kapcsolatok elvén alapszik.

witch | mágia boszorkányHa összekötünk egy kívánt struktúrát (vágyott, óhajtott és kívánt "TREND"-et, ill. szituációt) egy specifikus "TARGET"-tel (például egy személlyel -célszeméllyel!-), észlelhetjük a -programozott és ráírányított- TREND-energia "befolyását" az illető személyen, azaz a cél-személy -TARGET- hajlani fog a programozott- és kitüzött cél felé (azaz; hajlandóságot mutat a programozott célok elérése és megvalósítása felé), az illetőt befolyásolni tudja -és fogja!- a ráirányított -megfelelően modulált- Életerő és ÉletEnergia, érzékelni fogja a gerjesztett "energiahullám" hatását, azaz; hajlandóságot fog mutatni az adott -programozott- cél, (vágyott) szituáció elérésének irányában és annak megvalósításában. 

Az elképzelt (vágyott és programozott) eredmény megnyilvánul -azaz: manifesztálódik-, feltéve ha az illető a legkisebb ellenállás elvét tanusítja és ha egyazon időben nem működnek jelentős ellentétes irányú TREND-ek, amelyek hátráltatják, megtagadják vagy meggátolják a kivánt cél elérését és megnyilvánulását.

Ilyenfajta -nem kívánt- interferencia felléphet például akkor is, amikor az óhajtott esemény-, vizualizált, elképzelt cél -programozott jövőbeli szituáció (TREND)- nem talál a TARGET (cél-személy) struktúrájával, azaz ha a cél egy olyan vágyat tartalmaz, amelynek nagyon kevés a megnyilvánulási lehetősége, vagy -akár- ellentétes a TARGET - célszemély számára.

Akárcsak a mágikus tárgyak, szimbólumok vagy pecsétek, a radionika készülékek is (beállítási arányaival) stabil, állandó és maradandó struktúrális kapcsolatokat hoznak létre (az emberi aggyal ellentétben, amelyre az állandó -mentális- mozgás a jellemző).

RAD 1000Ezért nevezhetjük a radionika készüléket "univerzális -mágikus- pecsétnek".
Ez nem más mint egy olyan készülék, amely -stabil- struktúrális kapcsolatokat hoz létre és sokkal hosszabb időre megtartja ("befagyasztja") őket mint maga az emberi agy képes -lenne- rá.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok RAD 1000 -beépített integrált ÉletErő Generátorral működő 3 tárcsás Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék + RAOPTC strukturális kapcsolat transzfer-korongpár, egy szép, friss és jóizű almát energizál és vitalizál, valamint tőlt fel ÉletErővel

radionikaA radionikában használt "frekvenciának" semmi köze nincs az elektromagnetikus spektrum Herz-féle frekvenciáihoz.
Mivel gyakran felcserélik a "frekvencia" szó két jelentését, mi -személyesen- kerüljük a szó használatát a radionikában.
Inkább az "arány" vagy a "beállítás" szavakat kedveljük, ajánljuk és -egyben- használjuk.

Ahhoz hogy a radionika programozás és a mágikus művelet sikeres legyen, igen lényeges és fontos a műveletnél (fel)használt ÉletEnergia-mező ereje és mennyisége, valamint az elképzelt TREND-energiák bonyolultsága / szofisztikáltsága, flexibilitása és alkalmazhatósága.

Mára már nyilvánvaló, hogy a radionikai készülék "csupán" egy eszköz az ekvivalens struktúrális kapcsolatok létrehozásában, amelyek kapcsolatot teremtenek bármely TARGET-el vagy TREND-el, ill. mindkettővel.

A radionika készülékek -megkérdőjelezhetetlen- előnye a tradicionális -hagyományos- módszerekkel, (mint például mágikus négyzetekkel és pecsétekkel, mágikus szimbólumokkal, a mágikus gyakorlatban használatos gyertyákkal, illó olajokkal, illatósítókkal, füstölökkel, woodoo bábukkal, mandalákkal, stb.) szemben/ellentétben, a hihetetlen flexibilitásásukban, rugalmasságukban -és egyben egyszerüségükben- rejlik.

A pecsétek, -illó-olajok, vudu-babák/woodoo-bábuk, mágikus szimbólumok és grimoárok, valamint egyéb mágikus kellékek, kizárólag csak egy célt szolgálnak (egy -adott- TREND-re fókuszálnak), míg a radionika készülékek bármely TREND (szituáció) és cél-személy (TARGET) elérésére -és programozására- beállíthatók, ezzel, tehát, univerzálisak.

Lásd még a "Számitógépes Radionika programok", valamint a "A Radionika programok telepítése és használati utasítása" és "A Radionika programok szimbólumai és mágikus pecsétjei" nevű oldalainkat is).

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | ÉletEnergia & ÉletErő :: ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok

Idézet / Mottó:
életenergia & életerő & chi életerő "Today's magic is tomorrow's science".
"A ma mágiája, a holnap tudománya".
??


Mindenki számára elérhető -tartós és pozitív- eredmények az új ÉletEnergia Készülékek segítségével!


Az ÉletEnergia és Életerő (Orgone / Orgon-energia, Pszichikai -Mentál- Erő, Mágikus Erő, Chi, Csí, Kí, Prána, Mana, Ódai Erő, Egyetemes Fluidum, Animális -állati- magnetizmus, Mágneses fluidum, Elan-Vital, Kozmikus Energia, Aura, Fényenergia, Asztrál Fény, Bioenergia, Fényenergia, X-Emanáció, Isteni gondviselés, Fehér Fény, stb., stb.-egyik oldalunkon több mint 100 elnevezését gyűjtöttük össze az ÉletEnergiának és ÉletErőnek-) most mindazok számára könnyen hozzáférhető és elérhető, akik nyítottak ez iránt az izgalmas, új technológia iránt.

Performer / Sport Performer 2400 ÉletEnergia KészülékElég egy megfelelően kiválasztott energiaminta és egy strukturális (pszichikai) kapcsolat megteremtése a céllal (vágyott-, programozott szituációval), ill. a célszeméllyel (mely önprogramozás esetén természetesen, hogy Önmaga az), egy strukturális beállitással ÉletEnergiával és ÉletErővel táplált Radionika készülékén (esetleg FrekvenciaMinta Generátorán), vagy akár egyik Siker-Gépünkkel és Siker Készülékünkel, és technikai felszerelése -egyetlen kapcsolással- megteszi a többit, így az Ön hathatós segítségére lehet céljai elérésében.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok Performer / Sport Performer 2400 ÉletEnergia Készülék


Ily módon könnyű előnybe kerülni másokkal szemben!

...És, mivel Ön elolvasta ezeket az oldalakat, és már tud erről az új technológiáról és ezekről a nagyszerű lehetőségekről, máris úgy tekintheti, hogy előnyben van másokkal szemben!
A tudás nemcsak hatalom, hanem a siker egyik foka is.

Mindezek után belátható, hogy ez a bámulatos új technológia micsoda távlatokat nyit meg mindennemü -táv-cselekvés számára, valamint az ön- és személyiségfejlesztés és az önprogramozás, valamint (a másokon is segítő) energetikai gyógyítás / gyógyulás, illetve az öngyógyítás terén.

Önprogramozás, ön- és személyiségfejlesztés esetén az ÉletEnergia Készülékek és a készülékekbe beépített és integrált ÉletErő Generátorok segítségével, az triúj, Életenergiával működő Elmegépezetek és -újtipusú- Chi Agytrénerek & ElmeTrénerek & PszichoTrénerek, illetve az ÉletErővel táplált, meghajtott és (fel)fokozott <angolul: boosted> Radionika készülékek, felbecsülhetetlen segítséget és támaszt nyújtanak a felhasználónak és a programozónak, hisz segítségükkel erőteljesebben tudunk hatni önmagunkra, sokkal könnyebben és hatásosabban tudunk megváltoztatni egyes (nemkivánatos) szokásokat és tulajdonságokat, vagy törölni egyes negativ mentális programokat és helyettesíteni új, pozitiv -számunkra előnyösebb- (mentális) programokkal, így sokkal hatékonyabban és könnyebben tudjuk befolyásolni sorsunkat és egyben magát az Életet is.

Az ÉletEnergia & ÉletErő most mindazok számára hozzáférhető és elérhető, akik nyítottak ez iránt az izgalmas, új technológia iránt.

Manifesztációs Radionika ProgramokAz ÉletEnergia Készülékek és a készülékekbe integrált ÉletErő Generátorok új -rendkívül hatékony- megoldásai a régi problémának: hogyan generáljunk, miként hozzunk létre folyamatos, állandó jellegű, pozitív változásokat?!

Az ÉletEnergia Készülékek és az ÉletErő Generátor feltalálása- és megjelenésének hatására, egy csapásra megváltozott minden.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok  Manifesztációs Radionika Programok (ezen a beállításon a 'súlykontroll' program fut)

Ez a megállapítás ugyanúgy vonatkozik bármely spirituális munkára/cselekedetre, hagyományos "mágiára", mint a jelenkori "mágiát" képviselő különböző motivációs technikákra, agy- és elmekontrollra, NLP-re, reiki-re, az önfejlesztésre, önhipnózisra, autoszuggesztióra, kreativ vizualizációra, személyiségfejlesztésre, illetve (táv)gyógyításra, stb., stb.

Olyan ez mint amikor a közlekedésben a lovasszekeret felváltotta a gépkocsi.

A hagyományos módszereket ma már csak azoknak a nosztalgikus beállítottságú egyéneknek tudnánk ajánlani, akik kedvelik a hagyományos mágia-, és a "varázslás" diszes külsőségeit, szeretik az ősi rituálékat, akiket elbűvölnek azok sallangjai, akiknek tetszik a munka bonyolultsága, és nem zavar annak a nehézkessége és komplikáltsága.

Azok, akik gyors hatásra törekszenek és annak állandóságát is szavatolni kívánják, kétségtelenül az ÉletEnergia Készülékekben és a készülékekben működő ÉletErő Generátorokban látják- és találják meg a legjobb és leghatékonyabb megoldást.

A következő oldalakon megtalálja Katalógusunkat, valamint az ÉletEnergia Készülékek részletes ismertetését, leírását és bemutatását, és itt közöljük az integrált Életerő Generátorokkal működtetett ÉletEnergia Készülékek árait is, valamint tudosítunk különböző -esetleges- árkedvezményekről is.


Forrás megjelőlése:
Karl Hans Welz: 'Magick & Techno-Magick', 'LifeForce Magick', 'Magick in Radionics', 'Structural Linkage in Magick' és -részletek- 'A Jövő Mágiája' kurzusból.
Fordítás, átdolgozás, szerkesztés és adaptáció: Dézsi Sándor
1998 - 2001, 2003, 2006 - 2014 - 2019 © Copyright. All Rights Reserved! Minden jog fenntartva!


.


A Radionika 'varázslatos', 'mágikus'...

ÉletErő-Technológia
:: Radionika ~ Radionika tipusú ÉletEnergia Készülékek ::

Radionika + 'mágia'  =>  techno-mágia
              ÉletErő + 'mágia'  =>  ÉletErő Mágia


Radionika és... 'mágia'


A radionika (működési) elveit akkor érthetjük meg a legjobban, ha az ÉletErő-Technológia és az Életenergia-fizika fényében vizsgáljuk őket, illetve összehasonlítjuk különböző -bármely- távolságban is- ható- és működő metódusokkal.
Ezek közül az egyik a "mágia".

.

Fontos megjegyzés:
Néha, ismertetésünk során, illetve készüléke programozásának bemutatása során, olyan szavakat is használni fogunk, melyek -sokszor, tudat alatt- egyesekben kétséget, vagy -akár- félelmet válthatnak ki.
Az egyik ilyen szó lehet a "mágikus", ill. a "mágia".

Tulajdonképpen, amit mások "mágiának" neveznek, azt nem más, mint -bármely távolságban működő- táv-hatás(!), melyet a 'strukturális kapcsok' és az ÉletEnergia & ÉletErő segítségével érnek el, és, mely, funkciónálisan, a működése (és működési elve) szempontjából, azonos a radionikával is.

Jól ismert tény, hogy ezeket a kétségeket és felelmeket, -általában- ugyanazok az emberek ültették el a többiekben, akik ezeket a módszereket mindig is gyakorolták, használták -és felhasználták, sokszor- saját önző céljaik elérésére.
A tudatlanság és/vagy a közömbösség, mindig az egyik legjobb és legbiztosabb módszerek egyike volt egyes -kiválasztott??- egyedek számára, arra, hogy a közösség / lakosság nagy részét kontroll alatt tartsák, uralni próbálják és rajtuk uralkodni tudjanak.
Ezért is döntöttünk úgy, hogy használni fogjuk ezeket a szavakat és kifejezéseket (mint, amilyen például a "mágia" is és a hasonlók), amikor ez a legegyszerübb lehetőség és a legjobb módszer arra, hogy leírjuk- és Ön elé tárjuk, hogy mi történik akkor, amikor valaki -céltudatosan és célirányatosan- a 'tartós pozitiv megoldások elérésére' törekszik.

.

vudu babaSokan a radionika készülékeket viccesen a modern kor "vudu babájának" / "woodoo bábújának" nevezik.
Ebben az állításban sokkal több igazság van, mint azt elsőre gyanítanánk.

Amikor felismerjük a funkcióját és működését, mint univerzális struktúrális kapcsot- vagy univerzális mágikus pecsétet, ill. szimbólumot, a radionikai készülék egészen természesen felfedi majd a "mágikus" természetét.

Fel, az oldal tetejére...


Az Életenergia és az Életerő fontos és nélkülözhetetlen szerepe a Radionikában és a "mágiában" (ill. "ÉletErő Mágiában" és "techno-mágiában")


Az Életerőt, Életenergiát ("szellemi , pszihikai erőt", vagy "mágikus erőt" - ahogy egyesek nevezik) úgy is tekinthetjük mint egy médiumot (hordozót), amely a kívánt hatást (TREND-et) a célszemélyhez (TARGET-hez) irányítja, szállítja, ill. eljuttatja.

Olyan, mint az elektromágneses energia a radió-, tv-, vagy -mobil- telefon-jelek és -em- hullámok esetén.
Pld. ott, ahol nincs 'térerő', hiába van valakinek a legmodernebb és legprofibb mobil-telefonkészüléke, -kommunikációra- nem tudja használni.

Sőt mi több, az Életenergia & Életerő felerősíti a Trendet a Target célszemély (vagy célszemélyek) körül, hogy a -programozott- hatás még erőteljesebb- és befolyásosabb legyen, hogy még erőteljesebb és még nagyobb befolyást váltson ki.

Olyan ez mint a sors ereje (erőmezeje, erőtere), amely a cél-szeméyt (Target-et) körülveszi, körülöleli: a sors ereje, amely segít a kívánt -programozott- célt (Trend-et) elérni és megvalósítani.

Minden idők tapasztalt szakemberei és gyakorlói tisztában voltak ezzel az egyszerű ténnyel: Életenergia és Életerő nélkül nincs távolsági hatás és lehetetlen -a bármely- távolságra való hatás !
Manifesztációról pedig nem is beszélhetünk az ÉletEnergia és az ÉletErő hiányában !

Az ÉletEnergia és az Életerő a titka tehát az állandó pozitiv változásoknak és távolságban is ható agy-, és elmekontrollnak.

Ezért az ÉletEnergia és az Életerő minden táv-hatásnak, minden önprogramozó technikának, minden mágikus cselekedetnek és a -egyben- a radionikának (ill. a radionika programozásnak) is lényeges, nélkülözhetetlen és elengedhetelen eleme, -egyben- a hajtóműve és motorja.

Fel, az oldal tetejére...


Radionika & ÉletErő Radionika:
               'Strukturális kapcsok  +  ÉletEnergia & ÉletErő


Kísérletileg is számtalanszor bebizonyítottuk, hogy az életerő-átsugárzás struktúrális kapcsolatok (szerkezeti összekötők) segítségével történik.

Az átsugárzás intenzitása és erőssége a struktúrális összekötők hasonlóságától és azonosságától függ, és nem a -fizikai- távolságtól.

Épp ezért a tulajdonságért lehet az ÉletErőt és az ÉletEnergiát a struktúrális ábrázolások közvetítőjének, ill. hordozójának -is- tekinteni.

A tipikus radionika készülék struktúrálisan legalább két fontos tényezőt kapcsol össze:
Az egyik struktúrális kapocs a célszemélyhez kötődik (az u.n. TARGET), a másik egy elképzelt (vizualizált) TREND-hez (vagy egy kívánt, programozott hatáshoz, ill. -megoldandó vagy vágyott- szituációhoz).

Az ilyen szerkezeti kapcsolatok létrehozásához a hagyományos mágus olyan tárgyakat használ, amelyek a jellemző (tipikus és hagyományos) mágikus készletekhez tartoznak: pecsétek, (illó)olajak, füstölők, fényképek, mágikus szimbólumok, személyes tárgyak, ill. mágikusan energizált- és feltöltött tárgyakat, stb.

Akárcsak egy mágikus "oltáron", a radionika készülékben is összekapcsolódik (rövidre záródik) ez a két -strukturális- kapocs és összekötő.

Ha elégséges Életenergia-mező (Életerő-fluxus) van jelen és egyben elég erős és intenzív is, egy kapcsolat, egy -direkt- összeköttetés keletkezik, egy híd jön létre a TARGET (cél-személy) és a -programozott- TREND (óhajtott változás) között, amely a kívánt hátás elérésére készteti-, ösztönzi és serkenti a célszemélyt.

Ez azért van így, mivel az Életenergia síkjában és univerzumában a vágyott TREND, illetve a cél-személy vagy célszemélyek (TARGET) közötti távolság nullára (vagy majdnem nullára) redukálódik, közvetlen kapcsolatot -és ezzel átsugárzást- eredményezve.

Az Életeneria-átsugárzás és átvitel következtében a célbavett személy (Target) így közvetlen kapcsolatba kerül a vágyott és az óhajtott TREND-el (eseménnyel, szituációval).

A radionikának (és az önfejlesztő-, és önprogramozó cselekvéseknek, -úgymint a 'mágiának' is-) ez az újfajta struktúrális szemlélete, amelyet kísérletileg is bebizonyítottunk, sokkal értelmesebb és tudományosabb minthogy olyan "frekvenciákat" feltételezzünk a radionikában, melyeket sohasem mértek.

Adjon esélyt ennek a nem éppen hagyományos szemléletnek és meglátja, hogy így majd minden stimmelni fog és minden a helyére kerül.

Alkalmazza a programozói (és mágikus) műveleteinél, és meglátja, hogy rugalmassága, flexibilitása, ereje és -végső fokon- a hatékonysága és eredményessége is igen jelentősen megnövekszik!

'Struktúrális kapocs' bármi lehet, amely kapcsolatot teremt egy tárggyal, egy céllal vagy egy óhajjal (vággyal), és amely lehetővé teszi az ÉletEnergia és ÉletErő átvitelt és átsugárzást.

Mi, azért kedveljük a "struktúrális kapcsolat" terminust használni, mert az alapkísérletben (lásd az ÉletEnergia átutalási- és átsugárzási tesztünket) olyan struktúrákat használunk, melyeket "identikusnak" nevezhetünk.

Minden idők gyakorlói igen változatos struktúrális összekötőket- és kapcsokat használtak és használnak a mai napig is.
A képek, főleg a -minél 'frissebb'- fényképek nagyszerű struktúrális kapcsok és gyakran használják őket a radionikában is.

A mágikus operációk-, programozások és cselekedetek gyakorlói ezen összekötő kapcsok mellett, még aláírásokat, személyes tárgyakat, ruhát vagy ruhafoszlányokat, bőr- és körömdarabokat, vért (vércseppet) és hajat (hajtincset) is használnak.

Egy dolog ezek valamennyiében közös:
éspedig; mindegyik a cél-személy (target) -sajátos- genetikus kódját hordozzák, ami univerzumunkban teljesen egyedi; és, vagy viszonylag nagyobb mennyiségben (vércsepp, hajtincs), vagy kissebb mennyiségben (mint például az aláírás, ruhadarab és más -személyes- tárgyak, melyek a bőrrel érintkeztek, súrlódtak és ezáltal feltöltödtek a célszemély energiáival) jelen vannak.

Fel, az oldal tetejére...

Modern "vudu bábuk"

Néhány (szak)ember számára a radionikai készülék nem más mint a "modern kor (híres és -esetenként- rossz hírü) vudu bábuja / voodoo babája".vudu baba
Ennek a jelentését senki sem értheti jobban mint egy szakképzett, komoly mágus, vagy egy magasabb szellemi szinten élő beavatott.

Minden mágia -ill. mágikus rituálék, operációk és cselekedetek- közös funkcióját szem előtt tartva, bizonyára igaza van annak, aki ezt állítja: (mivel) ez egy olyan alapelv, amely magába foglalja a radionika funkcióját / funkciónalitását és működését is.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a "mágia" és minden mágikus operáció- és rituálé, egy -általában távolságba ható- művelet, ill. cselekvés, amely egyaránt implikálja a struktúrális kapcsokat (egyesek jobban szeretik a "lelki, mentális, ill. pszichikai kapcsolatok/kapcsok" elnevezést) és az ÉletErő, ill. ÉletEnergia használatát.

Részletesebb leírást és több -bővebb- információt talál Karl Hans Welz: "A Jövő Mágiája" című kurzusában, amit mi -ugyancsak- online kurzusainkban -magyarul is- tartunk és oktatunk.

Mindez érvényes a radionikára is. (!)

A gyakorlati mágia szemszögéből a radionika készülék (valamint az azon "levett" radionika arányok- és aránypárok, és nem az u. n. radionika 'frekvenciák') egy "univerzális -mágikus- pecsét" és egy "egyetemes szellemi-, lelki- és mentális kapocs" kombinációjának is tekinthető.

Ami hiányzik a tipikus -hagyományos tipusú- radionika készülékből -de az, nagyon!-, az nem más mint -talán a legszükségesebb és leglényegesebb összetevő és a legfontosabb összekötő elem!- az ÉletErő, az ÉletEnergia.

Napjaink radionika gyakorlói- és használói egyre inkább tudatában vannak ennek a fontos ténynek.

Kisérletileg számtalanszor bebizonyítottuk, hogy az ÉletErőt és az Életenergiát struktúrális kapcsok segítségével továbbíthatjuk, -szinte- veszteség nélkül, bármilyen messzire, bármely távolságra.

Ha szeretne erről meggyőzödni, bizonyítani is tudjuk Önnek: végezze el az -ingyenes- ÉletEnergia & ÉletErő transzfer-tesztet! ÉletEnergia tesztÉletEnergia teszt

Figyelem! :: ÉletErő KészülékekAz átvitel- és átsugárzás intenzitása és erőssége -nagymértékben- a struktúrális kapcsok / szerkezeti kapcsolások azonosságától függ, és nem a -fizikai- távolságtól, mint ahogy azt korábban hitték. (!)

Ez a tulajdonsága teszi lehetővé, hogy az ÉletErő & ÉletEnergia struktúrális ábrázolások és megnyilvánulasok "hordozója" legyen: egy megfelelő 'strukturális kapcsolat' / 'szerkezeti kapocs' révén összeköt egy TARGET-et (célszemélyt) egy másik strukturális kapocs (vagy strukturális ábrázolás) TREND-energiájával, amit majd egységesít és összekombinál.

Ez azért jöhet létre, mivel az életerő-síkján, az életenergia-univerzumban a vágyott-, programozott és kitűzött TREND (vágyott és programozott esemény és -jövőbeli- szituáció), valamint a célbavett személy -vagy személyek-(TARGET) közötti távolság (-majdnemhogy szinte-) nullára redukálódik.

Az ÉletEnergia és az ÉletErő átsugárzásnak köszönhetően a célbavett személy (TARGET) így közvetlen kapcsolatba kerül az óhajtott-, kitűzött- és programozott TREND-el.

rad1000 Radionika tipusú ÉletEnergia KészülékEz a struktúrális -szerkezeti- alapú radionika szemlélet -melyet kisérletileg is bizonyítani tudunk- sokkal értelmesebb elmélet, mintsem, hogy olyan "frekvenciákat" feltételezzünk a radionikába, amelyeket sohasem mértek. (!)

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok RAD 1000: Beépített integrált ÉletErő Generátorral működő Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék

Minden idők gyakorlói, táltosai, sámánjai és mágusai igen változatos struktúrális kapcsolatokat használtak.

A képzett mágusok -még napjainkban is- gyakran használnak aláírásokat, személyes tárgyakat, ruhát (ruhadarabokat), vércseppet, hajtincset, bőr- és körömdarabot, stb.

Egy dolog közös ezekben (a dolgokban, tárgyakban): a célbavett személy (TARGET) -sajátos- genetikus kódját (DNS-ét) hordozzák magukon, ill. magukban, ami, univerzumunkban -teljesen- egyedi: ez vagy nagyobb mennyiségben van jelen (vércsepp, hajtincs) vagy kissebb mennyiségben, mint például a bőr érintkezése -és dörzsölése- a papíron amin az aláírás van, a ruhadarabon, melyek -ezáltal- feltöltödtek a célszemély energiáival, vagy más személyes tárgyakon megtalálható és jelen van.

Tudjuk, hogy a gondolat; energia (és -mint energia- egyben információhordozó is).

Ha mentálisan összpontosítunk valamely személyre, területre, kívánt eseményre, stb., az agyunk strukturális összekötőként fog muködni.

Programozási, manifesztációs céllal használva, ennek az összpontosításnak van néhány gyengéje és hátulütője, ill. -lényeges- hibája: éspedig, hogy nem tudunk mindig ugyanarra a dologra, több -hosszabb- ideig összpontosítani, fokuszálni.

Ennek az oka nem más mint agyunk azon tulajdonsága, hogy gyakran "elkalandozik", egyik mentális képről a másikra ugrik.

Ezért -is- a mágia gyakorlói különböző módszereket fejlesztettek ki, hogy "befagyasszák" ezeket a struktúrális összekötőket.

vudu babákIlyen összekötők azok a mágikus tárgyak is, amelyeket azzal a céllal készítenek, hogy kapcsolatot teremtsenek a célbavett személlyel.

Jó példa erre a vudu baba / woodoo bábú (és itt egy teljes kört leírva -és bezárva a kört- ismét visszakanyarodtunk, visszatértünk a Radionikához). (!)

Ilyenek továbbá a pecsétek és mágikus szimbólumok is, melyek egy bizonyos célból jönnek létre, egy bizonyos szándékkal lettek tervezve -és készítve-.

Mivel absztrakciós és fokuszáló folyamatok is vannak, melyek ezekben -aktívan- részt vesznek, és, mivel ez a folyamat elvonatkoztatással jár és -komoly- összpontosítást igényel ezeket a pecséteket vagy tárgyakat, ill. radionika arányokat, "ekvivalens struktúrális kapcsoknak és összekötők"-nek tekintjük, -a sokkal nyilvánvalóbb- "majdnem identikus / közel azonos" (angolul: 'near identical structural links')- vagy "hasonló struktúrális összekötőkhez" (angolul: 'similar structural links') képest.

Felszereléseinkkel, ÉletEnergia Készülékeinkkel, és a készülékekbe integrált ÉletErő Generátorainkal, többször is, kettős vak kísérletek elvégzésével, minden kétséget kizárva, kísérletileg is bebizonyítottuk, hogy az ilyen 'ekvivalens struktúrális kapcsok és strukturális összekötők' -angolul: 'equivalent structural links'- (mint például a 'beállítási arányok'- és 'kódok' a radionika készülékeken, vagy a szimbolikus / archetipus rajzok, és -mágikus- pecsétek) épp olyan hatékonyan tudnak átadni -, átsugározni és átutalni ÉletErőt & ÉletEnergiát mint az u.n. "hasonló közel-majdnem azonos strukturális kapcsolatok és összekötők" (angolul: 'near-identical structural links').

Eltekintve ettől a kisérletileg is többször bebizonyitott ténytől és egyértelmü bizonyítéktól, a 'mágia' gyakorlói ugyanezt elmondhatták volna már évezredekkel ezelőtt is.
Minden munkájuk és tapasztalatuk az Életerő és Életenergia -bármely- távolságra való átvitelére és átadására vonatkozik, ill ezen az alapelven nyugszik.

Ha Ön egy kívánt struktúrát (egy vágyott, kívánt "TREND"-et) összeköt egy konkrét "TARGET-el", például egy célszeméllyel, a "befolyásnak" a hatására, az alany hajlani fog, hogy a rá programaozott -és kitűzött- célt elérje és megvalósítsa.

A vizualizált, elképzelt és programozott TREND megvalósul, feltéve, ha a cél-személy a legkisebb ellenállás elvét tanúsítja, és ha közben nem működnek jelentőségteljes, ellentétes irányú TREND-ek, melyek akadályozhatják és / vagy -esetleg- meggátolnák a cél elérését.

Ilyen "zavar, vagy interferancia" bármikor felléphet, ha az elképzelt- és programozott cél nem találkozik (vagy nem egyeztethető össze), vagy netalán merőben ellentétes, a célbavett személy (TARGET) egyéni felfogásával és felépítésével, azaz; ha ez a cél olyan kívánságból áll, amelynek -a "TARGET" szemszögéből- nagyon kevés a megnyilvánulási lehetősége.


A Radionika és a 'mágia'(?) összefüggései
      és közös működési -alap-elvük

Hadd vizsgáljuk meg először a 'mágia' alapelveit, majd azt, hogy ez mennyiben viszonyítható és, hogy miben hasonlít a radionikához.

A "finom" -szubtilis- energiákkal végzett sikeres gyakorlatnak-, operációnak-, munkának- és programozásnak három alapösszetevője van:
az irány-, vagy trend-kapcsolatok (ami a tervezett hatást képviseli), a cél-kapcsolat (a cél-személyt [target-et] képviseli és szimbólizálja), és az Életerő & ÉletEnergia.

Az a mentális-, vagy mágikus művelet, amely egyet is mellőz ebből a három -lényeges- tényezőből, eleve kudarcra van ítélve, eltekintve a szándéktól, tradicionális kapcsolattól, spirituális képzéstől, lelki tréningtől, szellemi fejlődéstől függetlenül, vagy bármi egyébtől!

Ez, és csakis ez az oka, ha egyes önprogramozó (mentális) technikák, vagy 'mágikus operációk' nem működnek, még akkor sem, ha a gyakorló aprólékosan követett- és pontosan, precizen betartott minden egyes utasítást.

Felfedeztük, hogy ugyanez érvényes a radionikára, ill. a radionikai műveletekre is.

Nem annyira a "rejtett erők" radionikai gyakorlójának a "tehetségén" múlik, amely különbséget tesz a -kívánt- hatás, illetve ennek hiánya között, hanem a 'trend'- és 'target' közötti -stabil- struktúrális kapcsolat, valamint -és ez lényeges!- a (mágikus, ill. radionika) műveletnél jelenlevő Életenergia és Életerő mennyisége -és sokszor minősége- az ami igazán számít.

Ezért az ÉletErővel táplált és működtetett radionika készülék egy sokkal fejlettebb és hatékonyabb változata a régi, tradiciónális hagyományos -immáron, elavúlt- radionika készülékeknél, mely "csupán" csak egy struktúrális eszköz.

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | ÉletEnergia & ÉletErő :: ÉletEnergia Készülékek

'Mágia' a radionikában

Igenis, van "mágia" a Radionikában!  Varázslatos!


A radionika készülékek, akárcsak a mágikus szimbólumok-, tárgyak vagy pecsétek, állandó (és nem múlandó) stabil, non-fluktuáns strukturális kapcsolatokat hoznak létre (ellentétben az emberi aggyal, melyre az "állandó mozgás "-egyik gondolattól a másikig, egyik metál képtől a másikig való ugrálás- jellemző).

Ezért -is- a radionika készüléket "univerzális -mágikus- pecsétnek" is nevezhetjük.

Ez egy olyan készülék (szerkezet, eszköz), amely struktúrális kapcsokat (szerkezeti összekötőket és kapcsolatokat) hoz létre, és -sokkal, sokkal- hosszabb ideig tárolja és megtartja őket mint azt az agyunk vagy elménk tenné vagy tehetné.

Ebből a szemszögből nézve a radionika készüléket nem tekinthetjük -csak- egy elektromos, ill. elektronikai felszerelésnek.
A potenciométerek, a szabályozható kondenzátorok, erősítők, vagy -legújabban- a számitógépek (ill. pontosabban; a számítógépes radionika programok), nem egyebek mint a radionika készülékek tartózékai, amelyek lehetővé teszik a radionika készülékek speciális beállitásait.

Ezeket mi "radionika aránynak"-, vagy "radionika kódnak, ill beállításnak" szoktuk nevezni, mások "radionika arányszámként" hívatkoznak rá, míg sokan -helytelenül!- "frekvenciaként" szokták emlegetni.

A radionikában használatos "frekvenciának" semmi köze sincs az elektromagnetikus -elektromágneses- spektrum Herz-féle frekvenciáihoz.
Mivel igen nagy a lehetősége annak, hogy a "frekvencia" szó kétféle jelentését összekeverjék és összetévesszék, és már nemegyszer fordult elő a szó helytelen használta, mi mellőznénk ezen szó használatát a radionikával kapcsolatosan.
Helyette, mi a "struktúrális kapcsolatok" vagy "szerkezeti kapcsok" kifejezéseket használjuk, ill. a "radionika arány" vagy "radionika kód" szavakat részesítjük elönyben.

Például a "személyes arány" -vagy "kontakt arány"- az az arányszám, mellyel legjobban rá tudunk hangolódni a "TARGET-re / célszemélyre" mint -holisztikus- egészre (ez egyfajta személyes hullámhossza -is- az illetőnek).

Fontos tudni, hogy ahhoz, hogy a radionikai művelet sikeres legyen, nem a radionikai eszköz specifikus összetétele, vagy kinézete a döntő (amelynek segítségével radionikaekvivalens struktúrális kapcsokat hozhatunk létre), hanem a radionika művelet alatt-, és a programozási folyamat végrehajtására felhasznált ÉletEnergia és ÉletErő mennyisége -és minősége-, valamint az elképzelt TREND-energiáknak bonyolultsága, szofisztikáltsága és alkalmazhatósága.

Ma már nyilvánvaló, hogy a radionikai eszköz segítségével ekvivalens struktúrális kapcsolatokat hozhatunk létre, melyek bármilyen kívánt célt (TARGET-et), valamint, bármilyen vágyott és óhajtott TREND-et, vagy akár mindkettőt(!) -stabilan- összekötnek.

A radionika készülékek igen nagy előnye -a tradicionális / hagyományos mágikus eljárásokhoz- és operációkhoz viszonyítva (stimbólumok, pecsétek, olajok, gyertyák, füstölök, woodoo-babák, stb.)- a nagymértékü rugalmasságukban, flexibilitásukban és -egyben, a programozás szempontjából való- egyszerűségükben és gyorsaságukban rejlik.

A mágikus kellékek; pecsétek, -mágikus- szimbólumok, olajok, gyertyák, füstölők, stb. egy (és csakis egy!) -specifikus- dologra, ill. trend-re készülnek és irányulnak.

A radionika készüléket ellenben bármilyen célból, bármilyen -programozott- célra (TREND-re) felhasználhatjuk, hiszen univerzális (általános a használata).


Radionika és ÉletErő Techno-Mágia
Trend Generálás és manifesztáció az integrált ÉletErő Generátorokkal (Chi Generátorokkal & Prána Generátorokkal & Orgon Generátorokkal) működő ÉletEnergia & ÉletErő Készülékek segítségével

Néhányan -de, újabban egyre többen- a tradiciónális / hagyományos mágia gyakorlói közül is, együtt használják a -hagyományos- mágikus eszközöket és mágikus pecséteket a radionikával, ill. a radionika készülékekkel és ezek -radionikai- beállításaikkal / kódjaikkal.

Ily módon a mágikus pecsétet és szimbólumot egy jól megformázott energia-mintához lehet kötni, amelyet speciális célokra a radionikai készülékkel /radionika eszközzel lehet modosítani.


Ebből -az új- szemszögből nézve a radionikát, azt ajánlanánk Önnek, hogy -miután elvégezte az Életenergia és ÉletErő átutalási tesztet (és -tudatosan!- érzékelte az ÉletEnergiát & ÉletErőt, megbizonyosodott a létéről és működéséről, valamint -egyben- az ÉletEnergia Készülékeink hatékonyságukról)-, tanulmányozza át (amennyiben érdekli és szabadideje megengedi), az összes többi különböző radionikával foglalkozó web-oldalakat -akár külföldi oldalakt is-, és a radionika web-oldalakon található -furábbnál furább- elméleteket, melyeknek -úgymond- célja, hogy -esetleg- "megmagyarázzák", vagy inkább "elmagyarázzák" a radionika működését.

Ha még szélesebb mosolyt szeretne arcára "varázsolni", látogassa meg azokat a web site-okat (internet oldalakat), melyeken azt próbálják "tudományosan igazolni", -magas 'szakértői szinten'-, hogy -állítólag- miért nem működik a radionika, ezzel is -természetesen!- 'félteni' és 'óvni' próbálják a 'beavatatlanokat' (!).
Nos, -ahogy Welz úr is említi- ha ezektől az alakoktól függött volna, az emberiség még ma is barlangokban élne, éles kődarabokkal vadászna és azokkal ejtené el zsákmányát.
Egy kődarabbal, azért nem vághatja meg magát az ember.., igaz?

Kérjük, gondolja át és jegyezze meg ezt az állítást:
"Néha a téves feltételezések vagy feltevések új technológiákhoz vezethetnek" (Edward de Bono, független gondolkodó).

Vagyis, idővel a rossz feltevések hamarabb hozhatnak hasznos eredményeket és vezethetnek jobb megoldásokhoz, mint néha -az alapból- jók, vagy a helyesek.

A rádió -egyik- feltalálója (vagy inkább az első -széles körben is- megvalósítója, mivel most már bizonyítottan is lehet tudni, hogy Tesla volt az aki felfedezte és megalkotta), Marconi, azt gondolta és feltételezte, majd -bátran- állította is, hogy az elektromagnetikus frekvenciák (elektromágneses hullámok) a Föld görbületét követik, ezért igyekezett egy transz-atlanti drótmentes kommunikációt létrehozni.
Sikerült neki !

Megj.:
itt említenénk meg Karl Hans Welz egyik rendkivüli kísérletét, amikor -csak az ÉletEnergia és az ÉletErő-mezőt használva, jeleket küldött az Atlanti óceán egyik partjáról a másikra!

Ez a fenti állítás az általunk bemutatott teorémákra és elméletekre is vonatkozik.
Ha most nem bizonyulnak helytelennek / rossznak, akkor -esetleg- majd valamikor később (remélhetőleg) a radionika-kutatás tudományos fejlődésének eredményei következtében.
Addig -viszont- alapelvekként kezelendők.

Radionika + ÉletErő Technológia => ÉletERŐ Radionika
      Radionika készülékek + ÉletErő Generátorok => ÉletERŐ Raddionika készülékek

Mágia + ÉletERŐ Radionika + számítógépes Radionika Manifesztációs Programok => ÉletErő 'Techno-Mágia'


Lásd még az "ÉletEnergia Készülékek" és az "ÉletEnergia Készülékek katalógusa", valamint a "Számitógépes Radionika programok" oldalokat is, ahol az ÉletEnergiával táplált és meghajtott Radionika-Technológiáról ('Orgone Boosted Radionics Technology') is olvashat.

A "mágia" mint egzakt tudomány?
Modern Techno-Mágia, egy új technológia és a számítógép segítségével?
A radionika készülék mint a modern kor "woodoo-bábúja"??
Ezekre a kérdésekre is választ adunk -a következő oldalakon-...

Forrás:
Karl Hans Welz: Power Radionics & Radionics LifeForce (Radionika és ÉletErő)
OBR - Orgone Boosted Radionics & 'magick'
Fordítás, szerkesztés, átdolgozás és adaptáció: Dézsi Sándor -ALeX-
1998 - 2001 - 2014 - 2019  © Copyright. All Rights Reserved! Minden jog fenntartva!


.


ÉletEnergia  Készülékek :: ÉletErő Generátorok :: Radionika készülékek Techno-Mágia | Radionika tipusú ÉletEnergia Készülékek

:: Integrált ÉletErő Generátorokkal működő és ÉletErővel fokozott Radionika tipusú ÉletEnergia Készülékek :: álás :: Tudatos Teremtés Technológia :: Neuro-Kibernetikai Programozás™ :: Manifesztáció :: Techno-Mágia :: »» Techno-Mágia | Radionika tipusú ÉletEnergia Készülékek

RAD 1000 | RAD 2000 | RAD 2400 HD | RAD 5 / ATG 5

.


Ajánlott ÉletEnergia Készülékek

.


:: Életenergia Készülékek ::
Ajánlott ÉletEnergia Készülékek az 'ÉletErő Mágiához' és a 'Techno-Mágiához'

:: -Integrált- ÉletErő Generátorral-, ill. ÉletErő Generátorokkal működő és ÉletErővel fokozott Radionika tipusú ÉletEnergia Készülékek ::

:: Trend Generálás | Tudatod Teremtés Technológiája ::
Manifesztáció & Manifesztációs Programok
Neuro Kibernetikus Programozás
Techno-Mágia

Radionika Készülékek :: ÉletEnergia Készülékek :: Életerő Generátorok RAD 2400 HD

RAD 2400 HD: Életerővel táplált és (fel)fokozott -beépített ÉletErő Generátorokkal működő- Radionika Készülék

Radionika Készülékek :: ÉletEnergia Készülékek :: Életerő Generátorok RAD 5 / ATG 5

RAD 5 / ATG 5: Trend Generátor & Életerővel táplált Radionika Készülék

Radionika Készülékek :: ÉletEnergia Készülékek :: Életerő Generátorok ATG 12 / ATG 12000

ATG 12 / ATGS 12000: Asztro-Trend Generátor & Életerővel táplált Radionika Készülék


ÉletEnergia Készülék | Radionika készülék Megj.:
Mindegyik ÉletEnergia Készülék (mely eleve nem Radionika készülék is), virtuális Radionika készülékké átalakítható, valamely/bármely számítógépes Manifesztációs Radionika Program segítségével és együttes használatával!


.
 

...valamint,

 

az ajánlott Életenergia Készülékek ajánlott tartozékai és kellékei

.


életenergia készülék Strukturális kapcsok / szerkezeti kapcsolatok

Transzfer-párok, valamint ÉletEnergia & ÉletErő fokozók

az Életenergia- és Életerő bármely távolságra való -veszteség nélküli- átvitelére-, át-transzferálására és átsugárzására

tc99 :: strukturális kapcsolat - transzfer korongpár
TC 99
raoptc :: strukturális kapcsolat - transzfer korongpár ivóvíz energizálására :: Strukturalis_kapcsolatok | Szerkezeti_kapcsok - Transzfer_korongparok | RAOPTC
RAOPTC
power booster :: pbt2400 :: strukturális kapcsolat - életerősítő és fokozó transzfer korongal | Strukturalis_kapcsolatok | Szerkezeti_kapcsok - Transzfer_korongparok | PBT 2400 / PBT 2400 HD
PBT 2400
potency booster - erősítő transzferkorongal - szexuális energiák fokozása- :: 1-es csakra
PBTBH 2400

.


életenergia készülék Manifesztációs -számítógépes- Radionika Programok

az Életenergia & Életerő -virtuális- modulációjára: Trend-Generálás :: Manifesztáció (megnyilvánulás) :: Gondolati programozás | Tudatos Teremtés Technológiája

RI  2100 CD : Manifesztációs Radionika Program :: Életenergia Készülékek & Életerő Generátorok ::
RI 2100 CD
Radionika program
manifestation program - marketing success  :: RI 2400 CD :: Manifesztációs Radionika Program :: Életenergia Készülékek & Életerő Generátorok ::
RI 2400 CD Manifesztációs Radionika program
weight-loss manifestation program - label :: Manifesztációs Radionika Program :: Életenergia Készülékek & Életerő Generátorok ::
-Új- Manifesztációs CD
Radionika program

supermanifestation program - label :: SzuperManifesztációs Radionika Program :: Életenergia Készülékek & Életerő Generátorok ::
Szuper Manifesztációs
Radionika program
astrology cd
Asztro-Dinamikus Manifesztációs Radionika program
Számítógépes Radionika Manifesztációs Program | Dinamikus Feng Shui / Feng Shui Plusz+ | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.huDinamikus Feng Shui számítógépes Radionika program| ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu
Feng Shui Plusz+ & Dinamikus Feng Shui Radionika program
Súlykontroll & Fitness Radionika Program
Súlykontroll & Fitness Radionika program
Modernkori trend-programozás / "mágia"; a számítógép- és -performens- számítógépes radionika programok segítségével!
.


életenergia készülékek - mágikus szimbólumok Szimbólum-csomagok

-Mágikus- szimbólumok az Életenergia & Életerő -virtuális- modulációja, események befolyásolása és specifikus trend-ek felerősítése céljából

.
Életenergia pecsétek és -mágikus- szimbólumok :: Életenergia Készülékek
A 'Vágyak ABC'-je
Életenergia pecsétek és -mágikus- szimbólumok :: Életenergia Készülékek
Stresszoldás
Életenergia pecsétek és -mágikus- szimbólumok :: Életenergia Készülékek
Szex-csomag
Életenergia pecsétek és -mágikus- szimbólumok :: Életenergia Készülékek
Gyorstanulás
Életenergia pecsétek és -mágikus- szimbólumok :: Életenergia Készülékek
Üzleti csomag
Életenergia pecsétek és -mágikus- szimbólumok :: Életenergia Készülékek
Szerencse-csomag
Életenergia pecsétek és -mágikus- szimbólumok :: Életenergia Készülékek
Viselkedés- és szokások-csomag
Életenergia pecsétek és -mágikus- szimbólumok :: Életenergia Készülékek
Jogi-csomag
FengShui-Bagua/PaQua :: Életenergia pecsétek és -mágikus- szimbólumok :: Életenergia Készülékek
Feng Shui csomag
Asztrológiai szimbólumok :: Életenergia pecsétek és -mágikus- szimbólumok :: Életenergia KészülékekAsztrológiai szimbólumok :: Életenergia pecsétek és -mágikus- szimbólumok :: Életenergia Készülékek :: leo-horoscop
Asztro-csomag
Runa-talizmán :: Életenergia pecsétek és -mágikus- szimbólumok :: Életenergia Készülékek
Rhuna-csomag
Tarot-kártyák :: Életenergia pecsétek és -mágikus- szimbólumok :: Életenergia Készülékek
Tarot-csomag
Abramelin Szent Mágiája :: Életenergia pecsétek és -mágikus- szimbólumok :: Életenergia Készülékek
Abramelin Szent Mágiája

Grimoárok

Claviculae Salamonis :: Salamon király kulcsai :: Életenergia pecsétek és -mágikus- szimbólumok :: Életenergia Készülékek
Claviculae Salamonis
Salamon-kulcsai
Dr. Faustus grimoárja :: Életenergia pecsétek és -mágikus- szimbólumok :: Életenergia Készülékek
Dr. Fausztus Grimoárja
.
stb., stb.
 Részletes információk a "Szimbólumok" oldalon...
Fel / Ugrás az oldal tetejére... ÉletEnergia Készülékek

.

életenergia készülékekKonzultáció, tanácsadás, coaching

Rendelés
Életenergia Készülékek :: ÉletErő Generátororder
Email -ben
Személyesen, on-line és/vagy telefonon keresztül is.
A konzultáció és tanácsadás alatt -természetesen, ha szeretné és igényli- egy erős ÉletEnergia Készülék + strukturális kapcsolat révén, feltőltjük Önt és/vagy valamely személyes értéktárgyát, ÉletEnergiával és ÉletErővel.
 24 000 Ft   19 000 Ft
Természetesen, azok akik Életenergia Készüléket rendelnek / rendeltek, a konzultáció teljes árának a felét visszakapják.
Megj.: más árkedvezménnyel nem összevonható!
Rendelés | Fizetés


PayPal-al
.
   

.

Idézet | Mottó

életenergia & életerő & chi életerő "A legnagyobb ajándék, amit másoknak adhat, a saját beteljesült életének példája".
Kurt Tepperwein


.


Az integrált ÉletErő Generátorokkal működő ÉletEnergia Készülékek segítségével:

többek között...
   
 
életenergia készülékek & életerő generátor szokáskontroll, személyiségfejlesztés, önmegvalósítás
 
Életenergia Készülékek & ÉletErő Generátorok | Manifesztációs Programok
    valamint...
 
 
  életenergia készülékek & életerő generátor Asztro-Dinamikus Manifesztáció (ADM)
 

életenergia & életerő & chi Az ÉletEnergia & ÉletErő áthidal minden / bármilyen távolságot ! Érzékelje és vegye át most Ön is -tudatosan-ezt a pozitív és jótékony energiát !
Annál is inkább, mivel most -még- ingyenes az  ÉletEnergia & ÉletErő Transzfer Teszt  »»

.

Marketingszlogen

életenergia & életerő & chi életerő Életenergia & Életenergia Készülékek: egy energia és egy készülék; melyek -hatékony- segítségével -szinte- bármit elérhet, bármi lehet, bármivé válhat és bármit bírtokolhat!


.


ÉletEnergia  Készülékek :: ÉletErő Generátorok :: Radionika készülékek Techno-Mágia | Radionika tipusú ÉletEnergia Készülékek

:: Integrált ÉletErő Generátorokkal működő és ÉletErővel fokozott Radionika tipusú ÉletEnergia Készülékek :: álás :: Tudatos Teremtés Technológia :: Neuro-Kibernetikai Programozás™ :: Manifesztáció :: Techno-Mágia :: »» Techno-Mágia | Radionika tipusú ÉletEnergia Készülékek

RAD 1000 | RAD 2000 | RAD 2400 HD | RAD 5 / ATG 5


  »» Mágia :: ÉletErő Mágia & TechnoMágia | Varázslatos! Mágikus! | Manifesztációs Programok ~

:: A weboldal neve: Mágia :: ÉletErő Mágia & TechnoMágia | Varázslatos! Mágikus! | Manifesztációs Programok ~ ::
:: chimanager.hu/Magia----EletEro-Magia---TechnoMagia---Varazslatos--Magikus----Manifesztacios-Programok-- ::

:: CHI MANAGER ::  |  chimanager.hu
:: CHI MANAGER / Mágia :: ÉletErő Mágia & TechnoMágia | Varázslatos! Mágikus! | Manifesztációs Programok ~ ::
~ Chi Manager: sikeresen irányítani a szubtilis energiákat az ÉletEnergia Készülékek segítségével | www.chimanager.hu ~
~ Chi Manager: sikeresen menedzselni és irányítani a szubtilis (élet)energiákat | ÉletENERGIA & ÉletEnergia Készülékek & Orgonit | Már több mint 15 éve jelen a világhálón, az Önök szolgálatában. | ~ ÉletEnergia & É L E T E N E R G I A Készülékek ~ Biztosítson folyamatosan Erőt és Energiát (ÉletErőt és ÉletEnergiát!) építő pozitív gondolatainak megvalósulásuk érdekében! Vegye át- és használja fel tudatosan, valamint hasznosítsa legjobb belátása szerint a Chi & Prána & Orgon Generátorokból kisugárzott hatékony és folyamatos pozitív ÉletErő-fluxust! ~ C H I M A N A G E R ~ | www.chimanager.hu ~
[ chimanager.hu / Mágia :: ÉletErő Mágia & TechnoMágia | Varázslatos! Mágikus! | Manifesztációs Programok ~  { Kapcsolat | Elérhetőségek :: Üzenet | Email :: Oldaltérkép # 167554 - 3.227.240.31 :: (162.213.253.100) :: chimanager.hu/Magia----EletEro-Magia---TechnoMagia---Varazslatos--Magikus----Manifesztacios-Programok-- | simpleStyle2cols-hu | CHI MANAGER | CHI MANAGER .hu | www.chimanager.hu {Ł-CMSimple content-Ł | abs:e-e--h/pages:userfiles} :: chimanager.hu / Mágia :: ÉletErő Mágia & TechnoMágia | Varázslatos! Mágikus! | Manifesztációs Programok ~ ]
www.ELETENERGIA.hu: Eredeti -integrált ÉletErő Generátorral ellátott- ÉletEnergia Készülékek, a Feltalálótól és a Gyártótól, Magyarországon, csak nálunk! Biztosítson erőt és energiát (azaz; ÉletErőt és ÉletEnergiát) kreatív gondolatainak, megvalósulásuk (manifesztációjuk) érdekében!   |   www.CHIKARTYA.hu: Egyéni- és személyes Chi kártyák, különböző időintervallumokra   |   www.ENERGIZALAS.hu: Személyek energizálása-, valamint víz- és táplálék-energizálása és optimalizálása, pozitív és jótékony energiákkal való feltőltése, bármely távolságból! Egyedi, online energizálás, névre szóló Chi kártyával!   |   www.DIOZOFIA.hu: Diozófia = Isteni filozófia (Diozófiai, ezoterikus, parapszichológiai értekezések, elmélkedések és tanulmányok a Létről, az Életről, Isten és ember viszonyáról...   |   www.RADIONIKA.hu: ÉletEnergiával fokozott ÉletErő Radionika, Radionika tipusú ÉletEnergia Készülékek. A 'Tudatos Teremtés Technológiája' & Trend-Generálás.   |   www.ELMETRENER.hu: Modern és hatékony Chi Agytréner & ElmeTréner & PszichoTréner tipusú ÉletEnergia Készülékek :: Hatékony Meditáció & Relaxáció & re-Vitalizáció / Gyorstanulás   |   www.CHIMANAGER.hu: Hatékonyan irányítani és menedzselni a szubtilis energiákat a siker és a profit érdekében.   |   www.ELETEROMAGIA.hu: Magasszintű 'Techno-Mágia' az ÉletEnergia Készülékek és -számítógépes- Manifesztációs Radionika Programok segítségével.   |   www.FENGSHUICHI.hu: Mindig a megfelelő Feng Shui Chi-energiák az Ön környezetében, térrendezés nélkül!   |   www.7CSAKRA.hu: Az emberi energiaközpontok (csakrák & energia-csokrok) és az aura (emberi energiamező) vitalizálása és pozitív energiákkal való feltőltése és vitalizálása.
  www.ELETENERGIA.hu   &   www.ELETENERGIA.com:
Eredeti
ÉletEnergia Készülékek® Szuper-Orgonit®ból, egyenesen a Feltaláló laboratoriumából, csak nálunk!
.
.
ÉletEnergia Készülékek
top
La Continutul Paginii / zum Seiteninhalt zum Hauptmenü